Verlaging fondskosten van het ASN Milieu & Waterfonds per 1 maart 2022

Verlaging fondskosten van het ASN Milieu & Waterfonds per 1 maart 2022

ImageLeestijd 1 minuten
Het ASN Milieu & Waterfonds is de afgelopen jaren flink gegroeid: in de loop van 2021 passeerde het fondsvermogen zelfs het miljard euro. Die grotere omvang biedt naast een grotere investering in positieve impact, ook schaalvoordelen. Dat voordeel geeft ASN door aan de huidige en nieuwe beleggers in dit fonds met de verlaging van de fondskosten van 1,2% naar 1%.

Wijziging en uitbreiding van de directe van ASN Impact Investors

De directie is tegelijk met de komst van San Lie uitgebreid naar drie leden, een versterking die past bij de groeiambities van ASN voor de komende jaren. In de nieuwe samenstelling wordt Lie als directievoorzitter verantwoordelijk voor marketing, sales en fondsenmanagement. Dirk-Jan Stam (39) treedt aan als directeur Finance, naast directeur Risk Management & Compliance Ro Dielbandhoesing (42).

Deze wijzigingen zijn opgenomen in de addenda van de betreffende prospectussen, die op de website van ASN zijn te raadplegen.

Dit artikel is gepubliceerd op 25 februari 2022

Misschien vindt u dit ook interessant:

Nieuwe benchmark Zwitserleven Wereld Aandelenfonds

Nieuwe benchmark Zwitserleven Wereld Aandelen­fonds

Zwitserleven en ACTIAM willen met het Zwitserleven Wereld Aandelen­fonds meer marktconform gaan beleggen. Uit de periodieke beoordeling van het beleggingsbeleid blijkt dat dit beter past bij de lange termijnontwikkelingen die we verwachten van de verschillende regio’s

Leestijd 2 minuten

Haal meer uit uw pensioenkapitaal.

Haal meer uit uw pensioenkapitaal.

Gaat u binnenkort met pensioen? Dan is het belangrijk om na te denken over alle mogelijkheden en uw wensen. Lees hier meer over het shop­recht dat u mogelijk heeft.

Leestijd 2 minuten

Wijziging voorwaarden en prospectussen aan vereisten SFDR en Taxonomieverordening

Wijziging voor­waarden en prospectussen aan vereisten SFDR en Taxonomieverordening

Per 3 januari 2022 zijn de voor­waarden aangepast van de Zwitserleven Beleggings­fondsen en Zwitserleven Institutionele Beleggings­fondsen.

Leestijd 1 minuten

Zwitserleven Variabele Rente wordt opgeheven

Zwitserleven Variabele Rente wordt opgeheven

Zwitserleven stopt per 17 januari 2022 met Zwitserleven Variabele Rente. Beleggers krijgen bericht dat zij voor 14 januari 2022 moeten overstappen naar een ander fonds.

Leestijd 2 minuten