Verlaging fondskosten van het ASN Milieu & Waterfonds per 1 maart 2022

Verlaging fondskosten van het ASN Milieu & Waterfonds per 1 maart 2022

ImageLeestijd 1 minuten

Het ASN Milieu & Waterfonds is de afgelopen jaren flink gegroeid: in de loop van 2021 passeerde het fondsvermogen zelfs het miljard euro. Die grotere omvang biedt naast een grotere investering in positieve impact, ook schaalvoordelen. Dat voordeel geeft ASN door aan de huidige en nieuwe beleggers in dit fonds met de verlaging van de fondskosten van 1,2% naar 1%.

Wijziging en uitbreiding van de directe van ASN Impact Investors

De directie is tegelijk met de komst van San Lie uitgebreid naar drie leden, een versterking die past bij de groeiambities van ASN voor de komende jaren. In de nieuwe samenstelling wordt Lie als directievoorzitter verantwoordelijk voor marketing, sales en fondsenmanagement. Dirk-Jan Stam (39) treedt aan als directeur Finance, naast directeur Risk Management & Compliance Ro Dielbandhoesing (42).

Deze wijzigingen zijn opgenomen in de addenda van de betreffende prospectussen, die op de website van ASN zijn te raadplegen.


Dit artikel is gepubliceerd op 25 februari 2022

Misschien vindt u dit ook interessant:

ACTIAM kritisch in het nieuws.

Onlangs was ACTIAM in het nieuws over beleggingen in fossiele bedrijven. Een branchebreed journalistiek onderzoek stelde zich kritisch op over het beleid van ACTIAM en andere marktpartijen. Wij begrijpen dat dit artikel zorgen kan hebben opgeroepen.

Leestijd 4 minuten

Doorbeleggen na pensioenleeftijd nu ook mogelijk met Zwitserleven Variabel Pensioen.

Zwitserleven introduceert het Zwitserleven Variabel Pensioen. Hiermee kunnen klanten ook na hun pensionering doorbeleggen met een deel van het opgebouwde pensioenkapitaal. De klant kan daarbij zelf exact bepalen hoe groot dat deel mag zijn.

Leestijd 3 minuten

Nieuwe benchmark Zwitserleven Wereld Aandelen­fonds

Zwitserleven en ACTIAM willen met het Zwitserleven Wereld Aandelen­fonds meer marktconform gaan beleggen. Uit de periodieke beoordeling van het beleggingsbeleid blijkt dat dit beter past bij de lange termijnontwikkelingen die we verwachten van de verschillende regio’s

Leestijd 2 minuten

Haal meer uit uw pensioenkapitaal.

Gaat u binnenkort met pensioen? Dan is het belangrijk om na te denken over alle mogelijkheden en uw wensen. Lees hier meer over het shop­recht dat u mogelijk heeft.

Leestijd 2 minuten