Overstap­service.

Het is al lang niet meer gebruikelijk dat bedrijven voor altijd bij één en dezelfde pensioenuitvoerder blijven. Wanneer uw contract bijna afloopt, is het een prima moment om te kijken naar uw pensioenregeling. Kan het beter? Is het mogelijk te besparen? Zo’n check kan u veel opleveren.

Overstappen: voor wie?

Bij het overstappen naar een andere verzekeraar komt soms veel kijken. U wilt zich geen zorgen maken over administratieve rompslomp. Daarom krijgt u van ons zorgvuldige begeleiding bij uw overstap. De overstapservice is er al voor werkgevers vanaf 50 deelnemers.

Overstappen gaat in 4 stappen:

1. Inventarisatie 
We beginnen met een overstapchecklist voor uw adviseur. 
Vervolgens worden samen met u en uw adviseur alle stappen vastgelegd in een implementatieplan.

2. Vast aanspreekpunt 
Zijn alle stappen doorgesproken en vastgesteld, dan neemt de relatiemanager van Zwitserleven graag het initiatief. Hij of zij is van dag één uw vaste aanspreekpunt en zal alles in het werk stellen voor een soepele overstap. 
  
3. De communicatie met uw werknemers 
Natuurlijk wilt u graag weten hoe de nieuwe pensioenregeling in elkaar steekt. Net als de ondernemingsraad en de uw werknemers. Speciaal voor uw werknemers hebben we de veelgestelde vragen op onze website staan. Maar ze kunnen ook rechtstreeks bellen naar de Werknemersdesk, waar onze medewerkers al hun vragen kunnen beantwoorden. Daarnaast kunnen we werknemerspresentaties verzorgen over de nieuwe pensioenregeling. Gewoon bij u op kantoor. Wel zo gemakkelijk.  
  
4. Goede nazorg 
Is de overstap een feit, dan krijgt u direct toegang tot een beveiligde website. Eventuele wijzigingen in uw personeelsbestand kunt dan zelf simpel doorvoeren. Uw HR-medewerker(s) krijgen van ons een korte training over het gebruik van deze site. Ook dat is Overstappen met Gevoel.