HR-cursus Pensioen.

Pensioencursus voor Werkgevers

Voor werkgevers die hun pensioenregeling aan Zwitserleven hebben toevertrouwd organiseert Zwitserleven een pensioencursus. Dit doen wij op 12 en 14 maart 2019.

De cursus is voor collega’s zie zich bezighouden met de administratie en het beheer van de pensioenregeling in uw organisatie.

De cursus wordt gegeven door de Internal Accountmanagers van Zwitserleven. In het eerste gedeelte van de cursus praten zij u graag bij over actuele onderwerpen over pensioenen, maar ook praktische zaken, zoals:

  • Gevolgen bij langer willen doorwerken
  • Verschuiving van de AOW-leeftijd
  • Gevolgen voor het pensioen bij echtscheiding
  • Waardeoverdracht van een pensioen
  • MijnZwitserleven omgeving (portaal voor deelnemers)

In het tweede gedeelte van de cursus gaan we uit elkaar in groepjes om nog meer in te gaan op de specifieke pensioenregeling (Salarisdiensttijd en Beschikbare premieregeling).

Programma

We ontvangen u graag op ons kantoor in Amstelveen vanaf 15.00 uur. Het programma start om 15.30 uur en duurt tot 18.30 uur. Aansluitend gaan we gezamenlijk nog eten. U kunt kiezen uit 2 data: dinsdag 12 maart of donderdag 14 maart. Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deze cursus.

Aanmelden

U kunt zich eenvoudig aanmelden via EventApp. Hier vindt u ook het programma en kunt u een keuze maken voor een dag (12 of 14 maart 2019). U mag 1 introducee meenemen. Dus neem gerust uw pensioenadviseur of collega mee.

Meer informatie

Voor vragen kunt u terecht bij uw Internal Accountmanager van Zwitserleven.

Bekijk de uitnodigingsbrief