Uw pensioenregeling en de coronacrisis.

Uw pensioen­regeling en de coronacrisis.

Als werkgever of DGA heeft u nu veel te regelen in verband met het coronavirus. Ook voor de pensioenregeling moet u misschien keuzes maken. Zwitserleven houdt de ontwikkelingen goed in de gaten. Op deze pagina vindt u actuele informatie en meest gestelde vragen. 

Premiebetaling pensioen­regeling

U heeft misschien een vraag over uitstel van premiebetaling. Ons beleid biedt mogelijkheden om hier een weg in te vinden. 

Vlag van het Verenigd Koninkrijk

Aanpassen pensioen­regeling

Misschien denkt u aan het versoberen of aanpassen van de pensioenregeling voor uw werknemers. Wij zetten een aantal vragen en antwoorden voor u op een rij. 

Mogelijkheden verlagen pensioenkosten

Wist u dat de pensioenlasten ook onder de NOW vallen? We hebben de mogelijkheden om de pensioenkosten te verlagen, voor u op een rij gezet.

Vlag van het Verenigd Koninkrijk

Rebalancing bij lifecycle beleggen

Hoe gaat Zwitserleven om met rebalancing bij lifecycle beleggen? We maken gebruik van bandbreedtes. Op het moment dat een bandbreedte geraakt wordt sturen we bij.

Business Continuity Plan

Met een stevig ontworpen crisisorganisatie kunnen we de veiligheid van onze medewerkers en de continuïteit van de bedrijfsvoering waarborgen tijdens calamiteiten en crises. 

Vlag van het Verenigd Koninkrijk

Informatie voor werknemers

We kunnen ons voorstellen dat ook werknemers vragen hebben over het coronavirus met betrekking tot hun pensioen. We hebben meest gestelde vragen op een rij gezet.

Service & Contact

Heeft u nog vragen? We helpen u graag verder.