LAM kunstmuseum

LAM kunstmuseum

Ontdek het LAM, het leukste kunstmuseum voor alle leeftijden

Midden in het groen van het historische Landgoed Keukenhof in Lisse vind je het gloednieuwe museum LAM. Alleen al het gebouw, met heel veel grote ramen en daglicht, is een bezoek waard. De kunst is al even verrassend en leuk. De sculpturen, installaties, schilderijen en videokunstwerken hebben allemaal iets te maken met eten of consumeren. Denk aan kunst gemaakt van echte chocola, een XXXXL doos met bonbons (waar soms een hapje uit is genomen) en een enorme installatie van een jaar lang eten en drinken in wit porselein. En oh, de levensechte oververmoeide moeder met baby in een vervreemdend formaat, mag ook niet ontbreken.

Beeld: Ronald Tilleman

VIP

Het LAM is bij uitstek geschikt voor families. Samen naar kunst kijken en nieuwe ontdekkingen doen, daar draait het om. Wie een tijdslot via de website bestelt, wordt met open armen ontvangen. Iedereen is hier een VIP.

De gastvrije medewerkers helpen u graag op weg en geven u onderweg graag kijktops en leuke verhalen mee. Voor wie wil, is er een digitale tour.

Beeld: Bibi Veth

Kom kijken!

Als relatie van Zwitserleven kunt u het museum kosteloos bezoeken met de (klein)kinderen. Kies op de ticketpagina voor de gesponsorde kaarten en laat u ticket in het museum scannen. Veel plezier!