Zwitserleven Zelect.

Zwitserleven Zelect.

  • Voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven.
  • Gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten.
  • Inspirerende nieuwsbrief.

Speciaal voor u.

Speciaal voor klanten hebben wij een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten of aan leuke activiteiten deel te nemen. Maar ook kunt u gebruikmaken van 'gezelschap & hulp'. Voor mensen die gezelschap zoeken bij dagelijkse activiteiten zoals shoppen, musea bezoeken, tuinieren of gewoon lekker op het terras een glaasje wijn willen drinken.

Voorbeelden van Zelect aanbod

De beste tips voor Riga

De beste tips voor Riga

Op maar twee uur vliegen ligt een ware verrassing: Riga. Letlands sprookjesachtige hoofdstad is door nog maar weinigen ontdekt. Terwijl de stad maar zeker ook haar omgeving (bossen, moeras én een eindeloze ongerepte kust) zoveel te bieden heeft.

Zwitserleven fiets- en wandelarrangement

Zwitserleven fiets- en wandelarrangement

Een overnachting met driegangen diner in hotel de Ruwenberg, nabij Den Bosch. Onbeperkt gebruik van welness- en sportfaciliteiten. Uitzicht op rivier de Dommel. Vanuit het landgoed loopt of fiets u zo de prachtige Brabantse natuur in. 

Zwitserleven Vechtdal arrangement

Zwitserleven Vechtdal arrangement

Twee overnachtingen met ontbijtbuffet en een driegangen diner bij Mooirivier aan de Overijsselse Vecht. Eén dag fietshuur met fietsrouteboekje. Midden in het natuurgebied het Vechtdal met een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk.

Korting op Italiaanse rode wijn

Korting op Italiaanse rode wijn

Als Zelect klant bieden wij u een korting van 10% op de Roccamorra Negroamaro, gemaakt van 100% Negroamarodruif.  De druif groeit aan 40 jaar oude stokken, geplant op de zuidelijke wijngaarden van Italië, op het schiereiland Salento.

Zwitserleven Texel arrangement

Zwitserleven Texel arrangement

Twee heerlijke overnachtingen in het Grand Hotel Opduin. Een uitgebreid Texels ontbijtbuffet. 1 dag fietshuur. Een picknicktas voor onderweg. En óók nog toegang tot het Maritiem Museum Kaap Skil.

Mystiek Marrakech

Mystiek Marrakech

Gaat de reis naar Marokko, dan is Marrakesh een must. Vergaap je aan de mooie paleizen en tuinen en verdwaal in de straatjes rondom het grote plein. Local Astrid Emmers-Lemnaouar wijst de weg en geeft fijne tips.

LAM kunstmuseum

LAM kunstmuseum

Midden in het groen van het historische Landgoed Keukenhof in Lisse vind je het gloednieuwe museum LAM. De sculpturen, installaties, schilderijen en videokunstwerken hebben allemaal iets te maken met eten of consumeren. 

Tips voor Clermont-Ferrand

Tips voor Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand, de hoofdstad van de Franse regio Auvergne, is gebouwd bovenop een ingestorte vulkaan. Gezellige pleinen, vulkanen en wijnbars. Een aantal niet te missen highlights en hotspots in en rond deze heerlijke stad!

Wonderschoon Matera

Wonderschoon Matera

Matera met haar grotwoningen (sassi) dient geregeld als filmdecor, op dit moment van de nieuwste James Bond-film! Het stadje in de ongerepte Zuid-Italiaanse regio Basilicata is in 2019 ook culturele hoofdstad van Europa.

Yorkshire

Yorkshire

Groene heuvels, oude kastelen en charmante dorpjes. En mooie fietsroutes. Dit alles vind je in het graafschap Yorkshire in Noord-Engeland. Jessica de Korte beklom de steile heuvels en nam een pint in de plaatselijke pub.

Zwitserleven Zelect login

Als klant met een pensioenuitkering bij Zwitserleven kunt u gebruikmaken van een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten. Log in met uw Zelect gebruikersnaam en wachtwoord voor meer informatie over het aanbod en reserveren.

Vragen?

Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op.