Zwitserleven Zelect.

  • Voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven.
  • Gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten.
  • Inspirerende nieuwsbrief.

Inspiratie voor activiteiten en arrangementen 

Speciaal voor klanten hebben wij een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten of aan leuke activiteiten deel te nemen. Ook willen wij u inspireren met leuke suggesties voor stedentrips of bezoeken aan musea en culturele activiteiten. 

Tips voor Duits eiland Rügen

Tips voor Duits eiland Rügen

Op Rügen, het grootste eiland van Duitsland, vind je witte badplaatsen met romantische promenades en kliffen van meer dan honderd meter hoog. Wandel of rijd naar de mooiste plekken, en geniet van de lokale keuken. 

De beste tips voor Riga

De beste tips voor Riga

Op maar twee uur vliegen ligt een ware verrassing: Riga. Letlands sprookjesachtige hoofdstad is door nog maar weinigen ontdekt. Terwijl de stad maar zeker ook haar omgeving (bossen, moeras én een eindeloze ongerepte kust) zoveel te bieden heeft.

Mystiek Marrakech

Mystiek Marrakech

Gaat de reis naar Marokko, dan is Marrakesh een must. Vergaap je aan de mooie paleizen en tuinen en verdwaal in de straatjes rondom het grote plein. Local Astrid Emmers-Lemnaouar wijst de weg en geeft fijne tips.

LAM kunstmuseum

LAM kunstmuseum

Midden in het groen van het historische Landgoed Keukenhof in Lisse vind je het gloednieuwe museum LAM. De sculpturen, installaties, schilderijen en videokunstwerken hebben allemaal iets te maken met eten of consumeren. 

Tips voor Clermont-Ferrand

Tips voor Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand, de hoofdstad van de Franse regio Auvergne, is gebouwd bovenop een ingestorte vulkaan. Gezellige pleinen, vulkanen en wijnbars. Een aantal niet te missen highlights en hotspots in en rond deze heerlijke stad!

Wonderschoon Matera

Wonderschoon Matera

Matera met haar grotwoningen (sassi) dient geregeld als filmdecor, op dit moment van de nieuwste James Bond-film! Het stadje in de ongerepte Zuid-Italiaanse regio Basilicata is in 2019 ook culturele hoofdstad van Europa.

Yorkshire

Yorkshire

Groene heuvels, oude kastelen en charmante dorpjes. En mooie fietsroutes. Dit alles vind je in het graafschap Yorkshire in Noord-Engeland. Jessica de Korte beklom de steile heuvels en nam een pint in de plaatselijke pub.

Vragen?

Vragen?

Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op.