Zwitserleven Zelect.

  • Voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven.
  • Gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten.
  • Inspirerende nieuwsbrief.

Speciaal voor u.

Speciaal voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven hebben wij een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten of aan leuke activiteiten deel te nemen. Maar ook kunt u gebruikmaken van 'gezelschap & hulp'. Voor mensen die gezelschap zoeken bij dagelijkse activiteiten zoals shoppen, musea bezoeken, tuinieren of gewoon lekker op het terras een glaasje wijn willen drinken.

Voorbeelden van Zelect aanbod.

Drie leuke golfarrangementen.

Speciaal voor Zwitserleven Zelect heeft de NVG drie leuke golfarrangementen ontwikkeld. U kunt beginnen met een kennismakingscursus of u kunt het meteen serieus aanpakken door uw Baanpermissie te halen. Of hoe leuk is het om met uw kleinkind een leuke golfdag te ervaren. Bekijk de mogelijkheden en schrijf u in.

Paleis Soestdijk.

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis. Uw bezoek gaat door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook ziet u enkele privé vertrekken van de laatste bewoners.

Zwitserleven Texel arrangement.

Twee heerlijke overnachtingen in het Grand Hotel Opduin. Een uitgebreid Texels ontbijtbuffet. 1 dag fietshuur. Een picknicktas voor onderweg. En óók nog toegang tot het Maritiem Museum Kaap Skil.

Zwitserleven Zelect login.

Als klant met een pensioenuitkering bij Zwitserleven kunt u gebruikmaken van een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten. Log in met uw Zelect gebruikersnaam en wachtwoord voor meer informatie over het aanbod en reserveren.

Vragen?

Mail ons op: zelect@zwitserleven.nl

of bel ons op: 020 - 347 88 94