Zwitserleven Zelect.

  • Voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven.
  • Gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten.
  • Inspirerende nieuwsbrief.

Speciaal voor u.

Speciaal voor klanten met een pensioen bij Zwitserleven hebben wij een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten of aan leuke activiteiten deel te nemen. Maar ook kunt u gebruikmaken van 'gezelschap & hulp'. Voor mensen die gezelschap zoeken bij dagelijkse activiteiten zoals shoppen, musea bezoeken, tuinieren of gewoon lekker op het terras een glaasje wijn willen drinken.

Voorbeelden van Zelect aanbod

Zwitserleven Texel arrangement

Twee heerlijke overnachtingen in het Grand Hotel Opduin. Een uitgebreid Texels ontbijtbuffet. 1 dag fietshuur. Een picknicktas voor onderweg. En óók nog toegang tot het Maritiem Museum Kaap Skil.

Dames met Klasse

Maria Bonten organiseert exclusieve dagprogramma's op de mooiste locaties in Nederland. Speciaal voor Zwitserleven Zelect heeft zij een stijlvol programma samengesteld voor Château St. Gerlach in Limburg. 

Mystiek Marrakech

Gaat de reis naar Marokko, dan is Marrakesh een must. Vergaap je aan de mooie paleizen en tuinen en verdwaal in de straatjes rondom het grote plein. Local Astrid Emmers-Lemnaouar wijst de weg en geeft fijne tips.

LAM kunstmuseum

Midden in het groen van het historische Landgoed Keukenhof in Lisse vind je het gloednieuwe museum LAM. De sculpturen, installaties, schilderijen en videokunstwerken hebben allemaal iets te maken met eten of consumeren. 

Tips voor Clermont-Ferrand

Clermont-Ferrand, de hoofdstad van de Franse regio Auvergne, is gebouwd bovenop een ingestorte vulkaan. Gezellige pleinen, vulkanen en wijnbars. Een aantal niet te missen highlights en hotspots in en rond deze heerlijke stad!

Wonderschoon Matera

Matera met haar grotwoningen (sassi) dient geregeld als filmdecor, op dit moment van de nieuwste James Bond-film! Het stadje in de ongerepte Zuid-Italiaanse regio Basilicata is in 2019 ook culturele hoofdstad van Europa.

Drie leuke golfarrangementen

Speciaal voor Zwitserleven Zelect heeft de NVG drie leuke golfarrangementen ontwikkeld. U kunt beginnen met een kennismakingscursus of u kunt het meteen serieus aanpakken door uw Baanpermissie te halen. Of hoe leuk is het om met uw kleinkind een leuke golfdag te ervaren. Bekijk de mogelijkheden en schrijf u in.

Paleis Soestdijk

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis. Uw bezoek gaat door het officiële en eveneens oudste gedeelte van het paleis: de representatieve stijlkamers. Ook ziet u enkele privé vertrekken van de laatste bewoners.

Yorkshire

Groene heuvels, oude kastelen en charmante dorpjes. En mooie fietsroutes. Dit alles vind je in het graafschap Yorkshire in Noord-Engeland. Jessica de Korte beklom de steile heuvels en nam een pint in de plaatselijke pub.

Zwitserleven Zelect login

Als klant met een pensioenuitkering bij Zwitserleven kunt u gebruikmaken van een gevarieerd aanbod om onbezorgd te genieten. Log in met uw Zelect gebruikersnaam en wachtwoord voor meer informatie over het aanbod en reserveren.

Vragen?

Stuur ons een e-mail of neem contact met ons op.