Ervaar een stad als een local

Unieke tours met Withlocals

Withlocals biedt unieke culinaire en culturele tours aan, waarbij een doorgewinterde local uw host is. Samen met Zwitserleven is een aantal exclusieve tours ontwikkeld, die elke reis tot een extra bijzondere ervaring maken. Bekijk de unieke tours hieronder of lees meer informatie over hoe u kunt boeken op de website van Withlocals.

 

Vintage 'caffè e gelato' Rome-tour met een klassieke Fiat 500.

Bezoek het historische centrum van Rome in een klassieke Fiat 500 uit 1969. Onderweg stopt u bij de favoriete adresjes van uw host om te genieten van echte Italiaanse koffie, ijs en wijn.

De niet toeristische routes van Lissabon.

Stap op de fiets en ontdek het Lissabon van de echte Portugezen. Eindig bij de hippe LX Factory, waar u de tocht zal afsluiten met een heerlijke, lokale lunch.

De heerlijke 12 Tastingz van Valencia.

Ontdek de uitgebreide eetcultuur van Valencia. uw host introduceert 12 heerlijke hapjes die de smaak van de Spaanse stad perfect samenvatten.

Go urban in Boedapest.

Duik in de urban lifestyle van Boedapest en geniet van alles wat deze stad zo uniek maakt. Vintage boetiekjes, inspirerende kunstgaleries, kleurrijke graffiti en geheime binnenplaatjes...

Ontdek de magie van Kuala Lumpur in de avond.

Geniet van de unieke vibe van Kuala Lumpur tijdens een bijzondere avondtour. Van de indrukwekkende Kampung Baru wijk tot het prachtige uitzicht vanaf de Heli Lounge Bar, inclusief gegarandeerd Zwitserleven Gevoel.

Met privéboot over de drijvende markt van Bangkok.

Ga aan boord van een privéboot en ontdek de authentieke drijvende markt van Bangkok. Lokale hapjes en een overheerlijke lunch maken deze ervaring onvergetelijk.

Hoe werkt het

Page 1 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Combined Shape Created with Sketch.
Kies uw tour

Kies een van bovenstaande tours of bekijk alle tours op de website van Withlocals. 

Boek via Withlocals

Uw favoriete tour gevonden? Boek direct via Withlocals. 

Geniet

Veel plezier op uw tour. Uw host heet u welkom. Geniet samen van deze onvergetelijke ervaring.