Vrijetijd Reisverzekering

  • Geen eigen risico
  • Standaard werelddekking
  • Bagage verzekerd tot €5.000,- per verzekerde

Vrijetijd Reisverzekering.

Op reis wilt u onbezorgd ontdekken en genieten, waar ter wereld u ook bent. U wilt natuurlijk ook goed verzekerd zijn. Hoe ver u ook reist, u bent in alle werelddelen verzekerd met de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering.

Bagage tot €5.000,-

Uw bagage is in totaal verzekerd tot €5.000,- per verzekerde per reis. Zijn er meerdere verzekerden? Dan geldt dat we per reis maximaal €10.000,- vergoeden voor alle verzekerden samen.

Werelddekking

Hoe ver u ook reist, u bent in alle werelddelen verzekerd met de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering. 

Medische kosten

Onverhoopt naar de dokter tijdens uw buitenlandse reis vanwege een spoedeisende medische noodzaak? Deze kosten zijn verzekerd.

Voor wie?

Deze doorlopende reisverzekering is bedoeld voor mensen die meerdere keren per jaar op reis gaan. Denk bijvoorbeeld aan een zomervakantie, stedentrip en een weekendje weg. U hoeft uw verzekering tussentijds niet aan te passen, want u bent het hele jaar door wereldwijd verzekerd. Gaat u alleen, met uw partner en/of uw kinderen op vakantie? De Zwitserleven Vrijetijd reisverzekering is voor alle gezinssituaties geschikt. Deze verzekering is niet of minder geschikt voor u als u langer dan 180 dagen achter elkaar in het buitenland verblijft, vooral binnen het verzekeringsgebied Europa reist of vooral zakelijk reist.

Hoe werkt het?

Page 1 Created with Sketch.
Page 1 Created with Sketch.
Fill 1 Created with Sketch.
Vraag online aan

Via onderstaande button vraagt u de Zwitserleven Vrijetijd Reisverzekering aan. 

U ontvangt een e-mail

Als uw aanvraag voor de verzekering wordt goedgekeurd, ontvangt u van ons per e-mail uw polis en de bijbehorende verzekeringsvoorwaarden.

Veel plezier op uw reis

U bent nu verzekerd vanaf de ingangsdatum die op uw polis staat. De premie innen we automatisch van uw rekening.

Wat is verzekerd?

U kunt uw doorlopende Vrijetijd Reis­verzekering zelf samenstellen. U heeft altijd de basis­dekking en kiest daarbij de aanvullende verzekeringen die u nodig heeft.

Verzekeringskaart

De Verzekeringskaart helpt u de doorlopende reisverzekering van Zwitserleven te vergelijken met andere aanbieders.

Neem contact op.

Heeft u vragen? Onze klantenservice helpt u graag.