Trouwen.

Met de Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering geeft u uw partner een zekere toekomst en blijven uw nabestaanden goed verzorgd achter. De uitkering kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor:

  • Opvangen van verlies van inkomen.
  • Aflossen van een hypotheek.
  • Aflossen van een persoonlijke lening.
  • Voortzetten van uw bedrijf.

U bepaalt zelf wie u verzekert en welk bedrag de verzekering uitkeert. Bij een overlijden vóór de einddatum van de verzekering, krijgen de verzekerden dit bedrag. Het verzekerde bedrag kan op meerdere manieren worden uitgekeerd: in (jaarlijks) gelijke bedragen of in steeds lager wordende bedragen.

Onze klanten aan het woord.

"We zorgen voor elkaar. Ook als een van ons er niet meer is."

"De huwelijksplechtigheid was prachtig: in goede en slechte tijden, tot de dood ons scheidt … Maar wat nu als één van ons echt komt te overlijden? Ik moet er niet aan denken dat ik mijn echtgenote dan ook financieel alleen achterlaat. Een klein bedrag per maand geeft al veel zekerheid. Dat heb ik graag over mijn grote liefde met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen."

Sergio de Vries

"Zekerheid voor ons gezin."

"Als ik onverwacht kom te overlijden, wil ik niet dat mijn gezin in financiële problemen komt. De kosten van mijn huis lopen dan gedeeltelijk door. Maar ik wil wel dat mijn dochter straks kan studeren. Voor 28 euro per maand weet ik zeker dat het huis deels afgelost kan worden en onze dochter straks kan studeren."

Familie de Vries