Eigen huis.

Met de Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering geeft u uw nabestaanden een zekere toekomst en kan uw gezin in hetzelfde huis blijven wonen. De uitkering kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor:

  • Aflossen van een hypotheek.
  • Opvangen van verlies van inkomen.
  • Aflossen van een persoonlijke lening.
  • Voortzetten van uw bedrijf.

U bepaalt zelf wie u verzekert en welk bedrag de verzekering uitkeert. Bij een overlijden vóór de einddatum van de verzekering, krijgen de verzekerden dit bedrag. Het verzekerde bedrag kan op meerdere manieren worden uitgekeerd: in (jaarlijks) gelijke bedragen of in steeds lager wordende bedragen.

Onze klanten aan het woord.

"Zekerheid voor ons gezin."

"Als ik onverwacht kom te overlijden, wil ik niet dat mijn gezin in financiële problemen komt. De kosten van mijn huis lopen dan gedeeltelijk door. Maar ik wil wel dat mijn dochter straks kan studeren. Voor 28 euro per maand weet ik zeker dat het huis deels afgelost kan worden en onze dochter straks kan studeren."

Familie de Vries

"Hier willen we altijd blijven wonen."

"Een huis koop je voor het leven. Maar wat als ik niet meer leef? Voor een van ons alleen zijn de woonlasten te hoog. Deze OverlijdensRisicoVerzekering biedt uitkomst. Voor 65 euro per maand kan de hypotheek in één keer afgelost worden. Dat heb ik graag over voor de zekerheid dat mijn gezin ons vertrouwde huis nooit hoeft te verlaten."