Meld een klacht.

Bent u niet tevreden?

Bent u niet tevreden over de Zwitserleven Overlijdensrisicoverzekering of onze manier van werken? Dan willen wij dit graag van u horen. Dit geeft ons de kans om u op een goede manier te helpen. En het helpt ons om onze producten en ons werk te verbeteren. Probeer altijd eerst te praten met een Zwitserleven medewerker. Dit kan bijvoorbeeld de medewerker van de klantenservice zijn die u eerder heeft gesproken. Of de medewerker die uw dossier in behandeling heeft. Heeft u een adviseur? Overleg dan ook met uw adviseur.

Waar kunt u een klacht melden?

Geef uw klacht aan ons door via onderstaand klachtenformulier.

Uw klacht per brief opsturen
Stuur uw brief naar:

Zwitserleven
Postbus 274
BH Alkmaar

Wanneer hoort u van ons?
Wij beantwoorden uw klacht binnen 10 werkdagen. Lukt dit niet? Dan laten wij u dit weten.

Vindt u dat wij uw klacht niet of niet goed hebben opgelost?
Neem dan binnen 3 maanden contact op met het onafhankelijke klachteninstituut Financiële Dienstverlening. Het KiFiD bemiddelt tussen consumenten en financiële ondernemingen. Het adres van het KiFiD is:

Klachteninstituut Financiële dienstverlening
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Telefoon 0900 - 355 22 48

Wilt u meer weten over een klachtenprocedure bij het KiFiD en de kosten daarvan, kijk dan op kifid.nl, of neem rechtstreeks contact op met het KiFiD.

Herstelkostenregeling

Zwitserleven stelt hoge eisen aan de kwaliteit van dienstverlening en producten. Persoonlijke aandacht, heldere communicatie, foutloos werken, snel handelen en alert reageren op nieuwe wet- en regelgeving hebben de hoogste prioriteit. Ondanks onze voortdurende kwaliteitszorg kan het voorkomen dat u als klant ontevreden bent.

Om voor een vergoeding van de herstelkosten in aanmerking te komen moet u het volgende doen:

  • Vul het declaratieformulier herstelkosten in.
  • Stuur een kopie van de factuur die u van uw adviseur heeft ontvangen. Bij deze factuur zit ook een specificatie van de herstelkosten van uw adviseur.

Lees meer over onze herstelkostenregeling.