Service & Contact Beleggen.

Zelf regelen

Regel iets voor uw beleggingsrekening of geef een wijziging door. Of vind het antwoord op uw vraag. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens wijzigen

Vragen die u misschien nog heeft:

Ontvang ik een jaaropgaaf voor mijn beleggingsrekening?

U ontvangt een jaaropgaaf en dividendnota voor uw beleggingsrekening. Deze vindt u terug door in te loggen in uw beleggingsrekening in MijnZwitserleven. Ga Naar beleggingsrekening en dan naar Beleggingsdocumenten. U vindt hier uw jaaropgaaf en dividendnota.

Deze documenten gebruikt u voor uw belastingaangifte.

Goed om te weten

De jaaropgave ontvangt u uiterlijk in de eerste week van februari. De dividendnota ontvangt u uiterlijk 2 weken na het uitkeren van het dividend.

Waarom kan ik bij Zwitserleven Beleggen maar uit 3 profielen kiezen?
Dat u kunt kiezen uit 3 profielen, maakt onze beleggingsrekening compleet en toch eenvoudig. Lees meer over de 3 profielen op onze pagina’s Relaxed, Bewust en Avontuurlijk.
Welk risico loop ik met mijn beleggingsrekening?

Met beleggen loopt u verschillende risico’s. De risico’s van uw fonds zijn uitgebreid beschreven in het prospectus. In het jaarverslag is beschreven welke risico’s zich voorgedaan hebben en hoe er met de risico’s omgegaan is door de beheerder. Het belangrijkste risico is dat de waarde van uw beleggingen daalt.

Goed om te weten

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag op onze Service & Contact pagina.