Service & Contact Beleggen.

Zelf regelen

Regel iets voor uw beleggings­rekening of geef een wijziging door. Of vind het antwoord op uw vraag. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op.

Persoonsgegevens wijzigen

Vragen die u misschien nog heeft:

Ontvang ik een jaaropgaaf voor mijn beleggingsrekening?

U ontvangt een jaaropgaaf en dividendnota voor uw beleggingsrekening. Deze vindt u terug door in te loggen in uw beleggingsrekening in MijnZwitserleven. Ga Naar beleggingsrekening en dan naar Beleggingsdocumenten. U vindt hier uw jaaropgaaf en dividendnota.

Deze documenten gebruikt u voor uw belastingaangifte.

Goed om te weten

De jaaropgave ontvangt u uiterlijk in de eerste week van februari. De dividendnota ontvangt u uiterlijk 2 weken na het uitkeren van het dividend.

Waarom kan ik bij Zwitserleven Beleggen maar uit 3 profielen kiezen?
Dat u kunt kiezen uit 3 profielen, maakt onze beleggingsrekening compleet en toch eenvoudig. Lees meer over de 3 profielen op onze pagina’s Relaxed, Bewust en Avontuurlijk.
Vanaf wanneer kan ik mijn beleggingsrekening gebruiken?

U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra uw beleggingsrekening geopend is en klaar voor gebruik. Had u nog geen toegang tot de online omgeving van Zwitserleven, dan ontvangt u ook een e-mail met inloggegevens. U ontvangt dit binnen 2 werkdagen nadat wij een kopie van uw legitimatiebewijs en uw ID-storting van 1 cent hebben ontvangen.

Goed om te weten

  • Heeft u nog geen bevestiging per e-mail ontvangen? Kijk ook eens in uw ongewenste e-mail.
  • Heeft u nog geen kopie van uw legitimatiebewijs opgestuurd, of de ID-storting van 1 cent nog niet gedaan? U leest in de welkomstmail hoe u dit alsnog doet.

Heeft u hulp nodig?

Heeft u liever telefonisch contact? Wij helpen u graag!