Zwitserleven Beleggen.

Zwitserleven Beleggen.

Per 18 augustus 2020 stoppen wij met Zwitserleven Beleggen. U kan buiten Zwitserleven Beleggen blijven beleggen in de beursgenoteerde fondsen van ACTIAM. U kunt uw bank of beleggingsonderneming opdracht geven een van de volgende duurzame fondsen opnieuw aan te kopen: 

ACTIAM Duurzaam Mixfonds DefensiefACTIAM Duurzaam Mixfonds NeutraalACTIAM Duurzaam Mixfonds Offensief
Fonds code (ISIN): NL0010579157Fonds code (ISIN): NL0010579165Fonds code (ISIN): NL0010579173
Relaxed

Relaxed

Historisch rendement *
3,31%

Lager risico

Bewust

Bewust

Historisch rendement *
5,95%

Gemiddeld risico

Avontuurlijk

Avontuurlijk

Historisch rendement *
8,69%

Hoger risico

* Het historische rendement is het gemiddelde rendement per jaar dat door het fonds is gerealiseerd in een periode van vijf jaar. Voor de berekening is de periode van 1-1-2015 tot en met 31-12-2019 gebruikt. Voorbeeld: Ziet u bijvoorbeeld 5% staan en had u aan het begin van die periode 100 euro belegd, dan was het aan het einde van die periode (van 5 jaar ) 127,62 euro waard geweest, in plaats van 125,00 euro. Dit komt door het "rente-op-rente" effect. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Voor wie?

Zwitserleven Beleggen is bedoeld voor mensen die zelf keuzes willen maken zonder advies, graag online inzicht hebben en op lange termijn vermogen willen opbouwen voor bijvoorbeeld studie, wereldreis of als extra inkomen voor later. Zwitserleven Beleggen is niet of minder geschikt als u onvoldoende kennis of ervaring heeft met beleggen in beleggingsfondsen of als u een waardevermindering niet kunt dragen. 


Lage kosten 

Fondsvermogen

Het fonds houdt per jaar 0,4% van het fondsvermogen in ter vergoeding van beheerkosten. Het restant per aandeel wordt de intrinsieke waarde genoemd.

Koersbepaling

De intrinsieke waarde krijgt per dag een opslag of een afslag om de dagkoers te bepalen. De op- of afslag varieert van 0,125% tot 0,175%.

Alle kosten in de koers

Alle kosten zijn al verwerkt in de dagkoersen. Er komt niets meer bij. Dus ook geen bewaarloon, transactiekosten of advieskosten.

Duurzaam beleggen.

ACTIAM is de beheerder van uw fonds en heeft als doel om bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst. ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. ACTIAM heeft recent een Cash Fund Award en een Lipper Award gewonnen. Bovendien is ACTIAM onderscheiden met een Climate Award voor de inspanningen voor het Klimaatakkoord van Parijs.

Hoe werkt Zwitserleven Beleggen?

Uw profiel

U kiest een van de volgende profielen: Relaxed, Bewust of Avontuurlijk beleggen.

Uw inleg

U kunt al vanaf € 50 beleggen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u belegt.

Uw beleggingen

U kunt altijd de ontwikkeling van uw vermogen volgen. Dagelijks kunt u aan- en verkopen.

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag op onze Service & Contact pagina.

 

Zwitserleven Beleggen is een handelsnaam van ACTIAM N.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30143634, statutair gevestigd in Utrecht. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt ACTIAM N.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000127.