Hoe werkt beleggen?

Hoe werkt beleggen?

Hoe werkt het?

Kiest u voor Zwitserleven Beleggen, dan kiest u voor duurzame fondsen. U kunt beginnen met een inleg vanaf € 50. Wanneer u een beleggingsrekening opent kunt u kiezen uit één van drie profielen: Relaxed, Bewust of Avontuurlijk beleggen. 

 

Hoe veilig is Zwitserleven beleggen?

U kiest zelf het beleggingsprofiel dat het beste bij u past. Om de risico's zo laag mogelijk te houden, spreiden wij uw inleg over diverse fondsen, bestaande uit aandelen en obligaties. De beleggingsfondsen worden door ACTIAM beheerd. Uw beleggingen worden dagelijks in de gaten gehouden door onze beleggingsspecialisten. Beleggen is niet of minder geschikt als u geen of onvoldoende kennis en/of ervaring heeft met het beleggen in beleggingsfondsen.

 

 

 

Wat kost beleggen?

Er worden door Zwitserleven Beleggen geen kosten in rekening gebracht. Door ACTIAM worden kosten ingehouden voor het beheer van het fonds. Deze kosten bedragen 0,40% van het fondsvermogen op jaarbasis. Deze zijn al verwerkt in de koers van het fonds en worden niet bij u apart in rekening gebracht. Daarnaast maakt het fonds kosten om beleggers in en uit te laten stappen. Het fonds moet dan namelijk beleggingen kopen of verkopen. Daarom wordt er in het fonds een 'opslag' of 'afslag' in rekening gebracht voor toe- en uittredende beleggers.

 

Hoe werkt Zwitserleven Beleggen?

Uw profiel

U kiest een van de volgende profielen: Relaxed, Bewust of Avontuurlijk beleggen.

Uw inleg

U kunt al vanaf € 50 beleggen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u belegt.

Uw beleggingen

U kunt altijd de ontwikkeling van uw vermogen volgen. Dagelijks kunt u aan- en verkopen.

Heeft u hulp nodig?

Wij helpen u graag op onze Service & Contact pagina.

 

Zwitserleven Beleggen is een handelsnaam van ACTIAM N.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30143634, statutair gevestigd in Utrecht. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt ACTIAM N.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000127.