Avontuurlijk beleggen.

Avontuurlijk beleggen.

  • Offensief profiel
  • Voornamelijk aandelen
  • Vijf sterren van Morningstar

Avontuurlijk beleggen

Kiest u voor Avontuurlijk beleggen, dan kiest u voor een offensieve stijl van beleggen. Uw inleg wordt belegd in het ACTIAM Duurzaam Mixfonds Offensief. Dit fonds belegt voornamelijk in aandelen en, in mindere mate, obligaties. 


Lage kosten 

Fondsvermogen

Het fonds houdt per jaar 0,4% van het fondsvermogen in ter vergoeding van beheerkosten. Het restant per aandeel wordt de intrinsieke waarde genoemd.

Koersbepaling

De intrinsieke waarde krijgt per dag een opslag of afslag om de dagkoers te bepalen. Voor dit fonds is de opslag 0,175% en de afslag is 0,125%.

Alle kosten in de koers

Alle kosten zijn al verwerkt in de dagkoersen. Er komt niets meer bij. Dus ook geen bewaarloon, transactiekosten of advieskosten.

Duurzaam beleggen.

ACTIAM is de beheerder van uw fonds en heeft als doel om bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst. ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. ACTIAM heeft recent een Cash Fund Award en een Lipper Award gewonnen. Bovendien is ACTIAM onderscheiden met een Climate Award voor de inspanningen voor het Klimaatakkoord van Parijs.


Vanwege onze transparantie en duurzame beleggingsbeleid mogen de fondsen waarin wordt belegd het keurmerk van Eurosif voeren.


Met Avontuurlijk beleggen kiest u voor een offensieve stijl van beleggen. In de Essentiële beleggersinformatie en het prospectus leest u meer over de risico's van het fonds.

 

Zwitserleven Beleggen is een handelsnaam van ACTIAM N.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30143634, statutair gevestigd in Utrecht. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt ACTIAM N.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000127.