Zwitserleven Beleggen.

  • Duurzame fondsen
  • Eenvoudig online
  • Lage kosten

Beleggen vanaf € 50.

Kiest u voor Zwitserleven Beleggen, dan kiest u voor duurzame fondsen. U kunt al beleggen vanaf € 50. Er zijn drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk beleggen. U heeft altijd inzicht in uw beleggingen. 

 

Relaxed

Relaxed

Historisch rendement *
3,54%

Lager risico

Bewust

Bewust

Historisch rendement *
5,39%

Gemiddeld risico

Avontuurlijk

Avontuurlijk

Historisch rendement *
7,25%

Hoger risico

* Het historische rendement betreft het rendement van het bijbehorende fonds over een periode van vijf jaar. Voor de be­rekening is de periode van 1-1-2014 tot en met 31-12-2018 gebruikt. De waarde van uw beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Voor wie?

Zwitserleven Beleggen is bedoeld voor mensen die zelf keuzes willen maken zonder advies, graag online inzicht hebben en op lange termijn vermogen willen opbouwen voor bijvoorbeeld studie, wereldreis of als extra inkomen voor later. Zwitserleven Beleggen is niet of minder geschikt als u onvoldoende kennis of ervaring heeft met beleggen in beleggings­fondsen of als u een waardevermindering niet kunt dragen. 


Lage kosten 

Fondsvermogen

Het fonds houdt per jaar 0,4% van het fondsvermogen in ter vergoeding van beheerkosten. Het restant per aandeel wordt de intrinsieke waarde genoemd.

Koersbepaling

De intrinsieke waarde krijgt per dag een opslag of een afslag om de dagkoers te bepalen. De op- of afslag varieert van 0,125% tot 0,175%.

Alle kosten in de koers

Alle kosten zijn al verwerkt in de dagkoersen. Er komt niets meer bij. Dus ook geen be­waarloon, transactiekosten of advieskosten.

Duurzaam beleggen.

ACTIAM is de beheerder van uw fonds en heeft als doel om bij te dragen aan een leefbare wereld. Nu, maar ook in de toekomst. ACTIAM heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van duurzaam beleggen. Dit blijft niet onopgemerkt. ACTIAM heeft recent een Cash Fund Award en een Lipper Award gewonnen. Bovendien is ACTIAM onderscheiden met een Climate Award voor de inspanningen voor het Klimaatakkoord van Parijs.

Hoe werkt Zwitserleven Beleggen?

Uw profiel

U kiest een van de volgende profielen: Relaxed, Bewust of Avontuurlijk beleggen.

Uw inleg

U kunt al vanaf € 50 beleggen. U bepaalt zelf wanneer en hoeveel u belegt.

Uw beleggingen

U kunt altijd de ontwikkeling van uw vermogen volgen. Dagelijks kunt u aan- en verkopen.

 

Zwitserleven Beleggen is een handelsnaam van ACTIAM N.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30143634, statutair gevestigd in Ut­recht. Voor het beheren van beleggings­instellingen beschikt ACTIAM N.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15000127.