Zwitserleven Beleggen beloont duurzame levensstijl

Zwitserleven Beleggen beloont duurzame levensstijl

Kaatje Swetzy uit Nieuwerkerk ontvangt elektrische scooter

Zwitserleven Beleggen heeft vandaag een duurzame elektrische scooter uitgereikt aan Kaatje Swetzy uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Zwitserleven Beleggen riep Nederlanders via Facebook op om te laten zien hoe duurzaam zij leven. Kaatje Swetzy liet in een leuk filmpje zien dat er in haar huishouden op verschillende, creatieve manieren rekening wordt gehouden met duurzaamheid en won daarmee een scooter van Electric Dutchman.

Vanzelfsprekend
Ilse van der Gaag, brandmanager Zwitserleven: "We waren, als jury, onder de indruk van de hoeveelheid inzendingen en de diversiteit van de initiatieven. De inzending van Kaatje Swetzy maakte indruk door de manier waarop zij en haar huishouden omgaan met duurzaamheid. Deze lijkt vanzelfsprekend in alle activiteiten die zij dagelijks onderneemt. Deze vanzelfsprekendheid en de eenvoudige manier van toepassen in de dagelijkse routine werkt erg aanstekelijk en was voor de jury uiteindelijk doorslaggevend."

Inspirerend voorbeeld
Kaatje Swetzy: "Ik ben heel erg blij met dit "kerstcadeau" van Zwitserleven. Om eerlijk te zeggen kostte het me weinig moeite, want duurzaam en verantwoord omgaan met spullen zit helemaal in mijn systeem. En eigenlijk zou het voor iedereen een vanzelfsprekendheid moeten zijn! Hopelijk kan ik met mijn levensstijl en mijn nieuwe elektrische scooter veel mensen inspireren om hetzelfde te doen."

Duurzaam beleggen voor particulieren
De win-actie van Zwitserleven was in het leven geroepen in het kader van het onlangs gelanceerd duurzaam beleggingsproduct; Zwitserleven Beleggen. Deze biedt particuliere beleggers de mogelijkheid om eenvoudig, online te beleggen in uitsluitend duurzame fondsen en dat tegen opvallend lage kosten. Bij het openen van een beleggingsrekening kunnen particulieren online een beleggingsprofiel kiezen. Zo kan er eenvoudig gekozen worden uit drie profielen: Relaxed, Bewust en Avontuurlijk Beleggen, en al vanaf €50,- per maand.


meisje op elektrische scooter