Onze waarden.

Uw inkomen voor nu en later.

Zwitserleven wil haar klanten het Zwitserleven gevoel geven. Dat wil zeggen dat we iedereen de kans willen geven om zijn of haar eigen financiële toekomst vorm te geven. Nu en later, op eenvoudige en toegankelijke wijze. Daar maken we ons elke dag hard voor.

Verantwoord.

Voor ons is het Zwitserleven Gevoel onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. Daar dragen wij graag aan bij met ons verantwoorde beleggingsbeleid. Want we willen allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven. Maar wel in een wereld die op de pensioendatum nog mooi en de moeite waard is.

5 keer op rij nummer één in verantwoord beleggen.

De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) heeft Zwitserleven weer uitgeroepen tot de verzekeraar met het meest verantwoorde beleggingsbeleid.


Vrijheid.

Vrijheid is voor ons het prettige gevoel dat iedere Nederlander spaart voor zijn pensioen en dat er een goede bescherming is bij overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Wij helpen daar bijvoorbeeld bij met uitleg over de acht levensmomenten: momenten waarop het verstandig is om je te verdiepen in je inkomen voor later. Maar we bieden ook oplossingen om zelf te sparen voor later. Want ook dat is vrijheid: nú weten dat je je zaken goed geregeld hebt voor later.

Inzicht.

Zwitserleven wil dat mensen hun pensioen begrijpen en dat ze een realistisch beeld hebben van wat je financieel gezien kunt verwachten als je met pensioen gaat.

Alleen dan kun je de juiste keuzes maken voor je financiële toekomst. Daarom bieden wij een overzichtelijk assortiment van begrijpelijke een eenvoudige producten. Daarnaast bieden wij werknemers inzicht met handige tools en begrijpelijke communicatie. Want als je de juiste besluiten wilt nemen, moet je wel kunnen begrijpen waar het over gaat.