Over Zwitserleven.

De verzekeraar van nu en later.

Bij de naam Zwitserleven denkt praktisch iedereen aan het Zwitserleven Gevoel. De gevleugelde uitdrukking staat zelfs in het Van Dale woordenboek - iets waar we erg trots op zijn. Het Zwitserleven Gevoel roept beelden op van de zaken goed geregeld hebben en kunnen genieten. Als de verzekeraar van nu en later willen wij iedereen helpen aan een financieel bewuste toekomst. 

Hoe wij u het Zwitserleven Gevoel geven.

 

close

Zwitserleven Manifest

 

Verantwoord.

Het Zwitserleven Gevoel is onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. We willen immers allemaal genoeg inkomen hebben om later van te leven, maar wel in een wereld die dan nog de moeite waard is.

 

Verantwoord ondernemen.

Verantwoord ondernemen is het uitgangspunt bij elk aspect van ons bedrijf. Vier duurzaamheidsprincipes vormen de basis bij alles wat we doen. 

 

Verantwoord beleggen.

Zwitserleven belegt uw pensioengeld in bedrijven die verantwoord te werk gaan. Belangrijke thema's voor onze beleggingen zijn klimaat, water en CO2.

Het Zwitserleven Gevoel.

Het was 1985 toen Theo Postma het Zwitserleven Gevoel bedacht. Met succes, want tegenwoordig kent bijna iedereen de uitdrukking. Ook u kunt, zowel nu als later, van het Gevoel genieten.

Persberichten

Bent u benieuwd naar al ons nieuws en onze ontwikkelingen? Lees dan onze persberichten om op de hoogte te blijven.

Financiële conditie.

Meer weten over de financiële conditie van Zwitserleven? U lees er alles over in het Solvency Financial Condition Report.

Zwitserleven Visie.

Wilt u op de hoogte blijven van de macro-economische ontwikkelingen? En wilt u weten wat de visie is van Zwitserleven op de ontwikkelingen? U vindt het allemaal in de Zwitserleven Visie.