Pensioen is onze business. Al 120 jaar.

Al 120 jaar is pensioen onze business. U, uw klanten, deelnemers en zelfs toekomstige generaties kunnen op ons rekenen. Dus ook nu het nieuwe pensioenakkoord eraan komt. Met uitdagingen maar ook nieuwe mogelijkheden en nieuwe pensioenvormen. Wij zijn al gestart met de voorbereidingen. Doet u met ons mee?

Kom naar het PensioenEvent op 24 mei in Barneveld

Tijdens het PensioenEvent 2022 maakt u onder leiding van onze dagvoorzitter Aldith Hunkar kennis met onze aandeelhouder Athora Netherlands. Jan de Pooter, Chief Executive Officer, vertelt u over de ambities en strategie van Athora en Zwitserleven voor de pensioenmarkt.

Pensioenakkoord, duurzaamheid en toekomst van pensioen

Terwijl keynote-sprekers Mathijs Bouman en Dennis van der Putten u op de hoogte brengen van de laatste ins en outs op het gebied van het nieuwe pensioenakkoord en duurzaamheid. Onderwerpen waarover verschillende doelgroepen met elkaar in discussie gaan tijdens de debatten. Natuurlijk is er deze prikkelende middag ook voldoende tijd voor u om te ontmoeten, bij te praten en mee te praten over de toekomst van pensioen. Er staat zelfs een bijzondere verrassing voor u op het programma.

Bekijk het programma

Wanneer en waar?

Dinsdag 24 mei
13.00 - 19.00 uur
Midden Nederland Hallen in Barneveld

Dagvoorzitter en keynote speakers

Aldith Hunkar

Dagvoorzitter en multi-media journalist

Mathijs Bouman

Econoom en zelfstandig journalist

Dennis van der Putten

Director Sustainability & Corporate Strategy, ACTIAM / Cardano

Aldith Hunkar vertelt waarom u naar het PensioenEvent moet komen. Bekijk de video

Unfortunately, we cannot display this video because we do not have permission. For this video you must agree to "All cookies".

Dennis van der Putten vertelt hoe u impact kan hebben op duurzaamheid. Bekijk de video

Unfortunately, we cannot display this video because we do not have permission. For this video you must agree to "All cookies".