Please note: your browser is out of date. Read more

We’re sorry. This page is not yet available in English. If you have any questions please contact us or see an adviser.

PensioenEvent.

Kies nu voor later

Zo’n 400 deelnemers waren donderdag 27 mei aanwezig bij het online PensioenEvent met als thema ‘Kies nu voor later’.

Roelof Hemmen ging in gesprek met Hans Visser over de strategie en het 120-jarig jubileum van Zwitserleven. En natuurlijk kwam ook het pensioenakkoord aan bod.

Nieuwsgierig hoe hard er achter de schermen is gewerkt? Bekijk dan de sfeerimpressie.

Unfortunately, we cannot display this video because we do not have permission. For this video you must agree to "All cookies".

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Bekijk het plenaire programma terug:

Unfortunately, we cannot display this video because we do not have permission. For this video you must agree to "All cookies".

Kijk de subsessies terug

In de subsessies gingen we verder in op onze strategie en het productaanbod wat daar bij past. Ook bespraken we verschillende onderwerpen die terugkomen in het pensioenakkoord.

Bekijk de subsessies terug of download de presentaties. De sessie 'Pensioen……en wat verandert er nu echt voor de partner?' over het nabestaandenpensioen is nu ook terug te zien. 

Aan de slag

Veel werknemers hebben een extra zetje nodig om actief met hun pensioen bezig te zijn. Daarom bieden we twee activatie-programma’s: een persoonlijke welkomstvideo voor MijnZwitserleven en de mogelijkheid om pensioen aan te vullen extra onder de aandacht te brengen.