PensioenEvent 2018.

 

Ambitie 2018-2020

Dinsdag 29 mei 2018

Bij Zwitserleven innoveren en investeren we flink in digitalisering om het belang van de klant steeds beter centraal te kunnen stellen. Het gebruik van data en informatie verandert de samenleving in steeds hoger tempo. Meedoen en voorop lopen is essentieel. Alleen met ambitie op deze belangrijke thema's ben je in staat om onderscheidend te zijn.
Hoe zit het met de ambitie van het nieuwe kabinet rondom het pensioenstelsel wat moet in gaan per 2020? Gaat het kabinet dit er doorheen krijgen en wat zijn de kansen en risico's van dit nieuwe pensioenstelsel?

Verantwoord beleggen is één van onze belangrijkste pijlers. De ambitie strekt verder dan het maken van een mooi financieel rendement. Wij willen met onze manier van investeren en handelen een positieve bijdrage leveren aan een mooie leefbare wereld.

Bij ambitie hoort ook innoveren. Leren van start-ups of van andere branches is belangrijk. Maar gebruik ook vooral je eigen innovatiekracht. Creëer een omgeving waarin innovatie in de genen van het bedrijf komt.

We hebben een aantal top sprekers voor u uitgenodigd!

Onderzoeker en journalist Mathijs Bouman trapt af door u mee te nemen in de contouren van het nieuwe pensioenstelsel en discussieert hij graag met u over de impact voor uw klanten en uw medewerkers.

In de parallelsessies gaan wij dieper in op een aantal onderwerpen, zoals Verantwoord Beleggen. Dennis van der Putten van ACTIAM geeft u inzicht in de nieuwe leidraad voor alle financials en dienstverleners op het gebied van duurzaamheid. Welke ambitieuze doelen heeft ACTIAM zichzelf gesteld dan alleen een mooi financieel rendement?

Nieuwsgierig welke actuele innovaties er zijn in de markt van "Inkomen voor Later". Inspirator & Innovator Robert Witteveen neemt in mee in de laatste ontwikkelingen en deelt met u de laatste innovaties vanuit Zwitserleven en daarbuiten. Na afloop gaat u het liefst naar kantoor om met uw eigen innovaties aan de slag te gaan.

Tjitsger Hulshoff gaat met u in op de mogelijkheden voor individueel maatwerk: Doelgericht Pensioen. Het vraagt nogal wat van de uitvoerder. Naast een actieve economische visie en een moderne keuze architectuur is adequate communicatie en een werkzame governance essentieel. Aan de hand van archetypes en een gelaagdheid van beslissingen neemt hij u mee in zijn verhaal.

In het tweede deel van het programma filosofeert Paul Smit op een humoristische -en wetenschappelijke wijze over een aantal thema's zoals klant centraal, innovatie, onze ambitie en het Pensioenlandschap.

Meer informatie over de parallelsessies vindt u hier. Informatie over de sprekers vindt u hier. Laat u inspireren door persoonlijke ambitie, evenwicht en focus op goud. Kortom, kom naar De Kom! Meld u hier aan. Het hele programma bekijken? Kijk dan hier