Zwitserleven doet weer mee aan de Pensioen3Daagse.

Op 6, 7 en 8 november is de Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en het Ministerie van Financiën. Ruim 40 bedrijven bundelen hun krachten om tijdens deze dagen de consument pensioen bewuster te maken. Zwitserleven vindt dit een uitstekend initiatief! Daarom organiseren we de PensioenAvond.

PensioenAvond

Op dinsdag 6 – en donderdag 8 november organiseren we de bekende PensioenAvond voor relaties van Zwitserleven die vlak voor hun pensioen staan. Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven vertellen over de verandering in pensioenland en over de pensioenkeuzes die rondom de pensioendatum gemaakt kunnen worden. Het gaat om algemene informatie over pensioen. Van advisering is geen sprake.

Meer informatie over het programma vindt u op de website PensioenAvond.

Uw relaties ontvangen een uitnodiging

Binnenkort ontvangen deelnemers vanaf 62 jaar met een pensioenregeling bij Zwitserleven een uitnodiging voor de PensioenAvond. We respecteren hierbij de afspraken die we met u als adviseur hebben gemaakt. Vooraf informeren we de werkgevers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden van buiten Zwitserleven zich inschrijven. U kunt zich dus ook inschrijven. Via Social Media brengen we de PensioenAvond ook onder de aandacht.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Zwitserleven of stuur een mail naar marije.romeijn@zwitserleven.nl