Pensioencursus voor werkgevers.

In maart organiseren we een cursus voor werkgevers. We geven de cursus op twee verschillende dagen. De cursus is bedoeld voor HR-medewerkers en medewerkers van de financiƫle administratie die weinig of geen kennis hebben van pensioen. Tijdens de cursus bespreken we pensioenactualiteiten en daarnaast behandelen we een aantal lichte pensioenonderwerpen en veel voorkomende mutaties. We geven geen advies.

We schrijven werkgevers aan die in het tweede jaar van hun vijfjarige contract zitten (nieuw of verlenging). We versturen de uitnodiging in de derde week van februari. Uiteraard houden we ons aan afspraken die we hebben gemaakt over rechtstreekse benadering. U ontvangt een brief met een overzicht van de werkgevers die we hebben aangeschreven en een kopie van de brief die wij aan de werkgever hebben verstuurd. U kunt ook bellen met uw Internal Accountmanager.

Uiteraard kunt u ook samen met uw relatie komen. U bent van harte welkom. De cursus wordt gegeven door de Internal Accountmanagers op ons kantoor in Amstelveen. De cursusdagen zijn dinsdag 20 maart en 27 maart 2018.