MoneyView: Zwitserleven PPI wint 5 sterren in de categorie ‘Voor­waarden’.

In de categorie 'Voorwaarden' behaalde Zwitserleven PPI Nu Pensioen de hoogste score: 5 sterren. Hiermee biedt Zwitserleven ondernemers op het gebied van voorwaarden het beste pensioenproduct in de markt.

5-sterrenrating

MoneyView beoordeelde 10 pensioenproducten op basis van in totaal 57 voorwaarden, kenmerken en mogelijkheden, van acceptatiecriteria, premiemogelijkheden, (online) communicatiemogelijkheden, nabestaandendekkingen, arbeidsongeschiktheidsdekkingen, beleggingsmogelijkheden en (incidentele) kosten. Het Zwitserleven PPI Nu Pensioen haalt op basis van de 57 meegenomen kenmerken de hoogste score en krijgt daarvoor een 5-sterrenrating voor de voorwaarden.

Onderscheidend

Volgens MoneyView onderscheidt Nu Pensioen zich onder andere doordat er geen sprake is van een minimum contractduur, het kosteloos aanbieden van Engelstalige communicatie zowel voor de werkgever als voor de werknemer, inclusief de online portals, het aanbieden van een WIA-excedent en WGA-hiaat, de mogelijkheid om vanuit de beschikbare premie gegarandeerde pensioenaanspraken aan te kopen en doordat tariefswijzigingen ook gelden voor bestaande contracten.

Jaarlijkse verdubbeling

Arjen van Zanten, directeur Zwitserleven PPI: "Wij hebben er de afgelopen jaren hard aan gewerkt om een kwalitatief hoogwaardig product in de markt te zetten. Wij hoorden al positieve reacties vanuit de markt en zien elk jaar een verdubbeling van het aantal actieve deelnemers. Daar zijn we als PPI erg blij mee. Een hoge waardering van MoneyView voelt dan ook als een kers op de taart, waar we enorm trots op zijn."

Bekijk het rapport van MoneyView.