Naar 2018: Informatie over juridische documenten en wijzigen van de pensioenregelingen

Naar 2018: Informatie over juridische documenten en wijzigen van de pensioen­regelingen

Op dit moment werken we hard aan het aanpassen van de juridische documenten en de administratieve aanpassingen van de pensioenregelingen. Heeft uw klant de keuzes voor 1 januari 2018doorgegeven? Ons streven is om de aanpassingen voor collectieve pensioenregelingen uiterlijk 1 april 2018 te verwerken. In dit bericht geven we u alvast een blik op wat u op welk moment kunt verwachten. Hieronder ziet u in één oogopslag wanneer u, de werkgever en de deelnemer meer informatie krijgen.

 

Zwitserleven Exclusief Pensioen en Netto Pensioen

Maart 2018

Werkgevers ontvangen de nieuwe juridische documenten voor het Zwitserleven Exclusief Pensioen en Zwitserleven Netto Pensioen op het portaal. U wordt hierover geïnformeerd.

Maart 2018

Werknemers ontvangen een nieuw Pensioen 1-2-3 op hun persoonlijke website als de pensioenregeling is veranderd per 1 januari 2018. Werknemers vinden daar ook het nieuwe pensioenreglement of het addendum op het huidige pensioenreglement.

Maart 2018

De pensioenregeling is aangepast in onze administratie.

April 2018

Zijn de keuzes aan ons doorgegeven na 1 januari 2018? Dan doen we ons uiterste best om alles in april in orde te maken.

 

Zwitserleven Inclusief Pensioen

Maart 2018

We hebben de pensioenregeling aangepast in onze administratie.

Maart 2018

Werknemers ontvangen een nieuw Pensioen 1-2-3 op hun persoonlijke website als de pensioenregeling is veranderd per 1 januari 2018. Werknemers vinden daar ook het addendum op het huidige pensioenreglement.

 

Zwitserleven Nu Pensioen en Nu Pensioen Rekening van Zwitserleven PPI

Maart 2018

Werkgevers ontvangen de nieuwe juridische documenten voor het Zwitserleven Nu Pensioen en Nu Pensioen Rekening op het portaal.

Maart 2018

Werknemers ontvangen een nieuw Pensioen 1-2-3 op hun persoonlijke website. Werknemers vinden daar ook het nieuwe pensioenreglement.

 

Individueel Beleg Pensioen en DGA Beleg Pensioen 

Juni 2018

Werkgevers ontvangen de nieuwe juridische documenten voor het Zwitserleven Individueel Beleg Pensioen en DGA Beleg Pensioen op het portaal. U wordt hierover geïnformeerd.

Juni 2018

Werknemers ontvangen een nieuw Pensioen 1-2-3 op hun persoonlijke website. Werknemers vinden daar ook de nieuwe juridische documenten.

 

Traditioneel pensioen 

Februari/Maart 2018

We hebben de pensioenregeling aangepast in onze administratie. Werkgevers ontvangen per post de bevestiging hiervan. In de brief vermelden we de belangrijkste gevolgen van de aanpassing van de regeling. Op de nota’s staat de premie na aanpassing van de pensioenregeling. U ontvangt een kopie.

Februari/Maart 2018

Werknemers ontvangen een nieuw Pensioen 1-2-3 op hun persoonlijke website en per post een wijzigingsbrief als we de pensioenregeling hebben veranderd per 1 januari 2018.

April 2018

We hebben de individuele pensioenregelingen en de pensioenregelingen voor de DGA aangepast in onze administratie. De deelnemers informeren we per post. U ontvangt een kopie.

April 2018

Zijn de keuzes aan ons doorgegeven na 1 januari 2018? Dan doen we ons uiterste best om alles in april in orde te maken.

Heeft u vragen? Neem dan neem contact op met uw contactpersoon bij Zwitserleven.