Zwitserleven PensioenEvent 2017

Klantinzicht!

Innovatie is het toverwoord voor groei. Maar hoe doe je dat zonder de klant uit het oog te verliezen. Want innovatie zonder groei is geld weggooien.

Hoe komt het toch dat het pensioendebat na jaren op een fiasco is uitgelopen? Dit zou toch pensioen innovatie in optima forma moeten zijn.

PensioenTech wordt al snel vertaald naar het digitaliseren van processen. Voor de aankoop van producten of het eenvoudig maken van keuzes. Hoe zorgen we ervoor dat klanten nog steeds de juiste keuzes maken. Moet je klanten wel altijd keuzes geven? Want een vinkje op je smartphone is snel gezet.

De klant is de stip op de horizon. Met Klantinzicht krijgt u de klant in zicht. In dit event geven we met prominente sprekers op het gebied van innovatie een kompas voor innovatie in uw eigen organisatie.

We hebben een aantal topsprekers voor u uitgenodigd!

Professor dr. Alexander Rinnooy Kan trapt af met zijn blik op ons pensioenstelsel. Nederland heeft een uitzonderlijk pensioenstelsel, maar met een aantal hardnekkige kwetsbaarheden en onvolkomenheden. Waarom lukt het ons niet om deze weg te werken?

In de parallelsessies gaan we dieper in op wat de rol is van supercomputers zoals Watson van IBM.  Hoe verwerken we de grote hoeveelheid aan informatie tot handzame big data? En welke kansen biedt dit zonder de privacy van klanten te ondermijnen? Is innovatie mogelijk op pensioen of wordt hieraan voorbij gegaan? Ontstaan er nieuwe mogelijkheden door innovaties op adviesmomenten?

In het tweede deel van het programma neemt futurist Tony Bosma u mee in de snel veranderende wereld van klant in zicht.  De middag sluiten we af met illusionist Niels Houtepen. Hij blikt met u op een humoristische manier terug op de dag en verrast u tussendoor met mind experimenten en illusies die het best te omschrijven zijn als…… verwonderend!

We ontvangen u graag op 5 oktober om 11.30 uur met een broodje en sluiten de dag om ca 17.30 uur af met een netwerkborrel.

Meld je hier aan. Voor vragen, neem contact op met Marije Romeijn (06-23896344 – marije.romeijn@zwitserleven.nl )

NB: Parkeerkosten zijn voor eigen rekening