Zwitserleven Dutch Junior Open

Dutch Junior Open Logo

Dit jaar wordt voor de 33ste keer het Dutch Junior Open gespeeld. Dit event is uniek in de golfwereld. Jonge professionals uit onder meer Engeland, België, China, Tsjechië, Duitsland, Rusland, Italië, Denemarken, Zweden en natuurlijk Nederland gaan op de schitterende baan van Toxandria de sportieve strijd met elkaar aan. Voor de winnaar van het Zwitserleven Dutch Junior Open 2017 bij de jongens ligt er een wildcard klaar voor het KLM Open 2017 en voor de meisjes een wildcard voor het South African Women’s Open 2018

Het Zwitserleven Gevoel

Dit jaar is Zwitserleven de nieuwe hoofdsponsor van het Dutch Junior Open. Zwitserleven is al meer dan 100 jaar de verzekeraar voor inkomen, nu en later. Als gespecialiseerde pensioenverzekeraar biedt Zwitserleven haar klanten een gevarieerd pakket diensten en producten aan. Zwitserleven helpt mensen hun financiële toekomst vorm te geven. We willen hen een gevoel van onbezorgd genieten geven, het ‘Zwitserleven Gevoel’.

Zwitserleven Dutch Junior Open

Om financieel onbezorgd te kunnen blijven genieten van het Zwitserleven Gevoel, is het belangrijk om tijdig over je pensioen na te denken. Het Dutch Junior Open is een mooi platform om jonge professionals en toeschouwers hierop te attenderen. Het was voor ons dan ook een logische keuze om onze naam aan dit prestigieuze toernooi te verbinden.

Welkom!

Je bent van harte welkom om op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli met je gezin, familie, collega’s of vrienden naar de wedstrijden te kijken. Locatie is Golfbaan Toxandria te Molenschot. Ga naar de website van het Zwitserleven Dutch Junior Open om het volledige programma te bekijken.

Laat het de organisatie weten als je aanwezig wilt zijn. Stuur een mail naar marije.romeijn@zwitserleven.nl

Wij wensen alle deelnemers heel veel plezier en hopen dat de 2017 editie van het Dutch Junior Open een groot succes gaat worden!

Het Zwitserleven Dutch Junior Open is op alle dagen kosteloos toegankelijk voor bezoekers.