Zwitserleven doet weer mee aan de Pensioen3Daagse

Op 31 oktober, 1 en 2 november is de Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en het Ministerie van Financiën. Veel bedrijven bundelen hun krachten om tijdens deze dagen de consument pensioen bewuster te maken. Zwitserleven vindt dit een uitstekend initiatief! Daarom organiseren we de PensioenAvond.

PensioenAvond

Op dinsdag 31 oktober organiseren we de bekende PensioenAvond voor relaties van Zwitserleven. Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven vertellen over de verandering in pensioenland en over de pensioenkeuzes die straks kunnen worden gemaakt. Het gaat om algemene informatie over pensioen. Van advisering is geen sprake.
In het tweede deel van de avond neemt Chris Zegers, ons boegbeeld, u graag mee in de routes van zijn leven. Vanuit zijn achtergrond als econoom geeft Chris een lezing over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneringen.

Uw relaties ontvangen een uitnodiging

Binnenkort ontvangen deelnemers vanaf 62 jaar met een pensioenregeling bij Zwitserleven een uitnodiging voor de PensioenAvond. We respecteren hierbij de afspraken die we met u als adviseur hebben gemaakt. Vooraf informeren we de werkgevers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden van buiten Zwitserleven zich inschrijven.

Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Zwitserleven of met Marije Romeijn (marije.romeijn@zwitserleven.nl)