Reminder - uitnodiging webinar Zwitserleven Update Beleggen.

Graag nodig ik u uit voor ons webinar ‘Zwitserleven Update Beleggen’ op woensdag 22 maart 2017 om  15.00  uur.

Voor ons is het Zwitserleven Gevoel onlosmakelijk verbonden met een mooie wereld. Daar dragen wij ons steentje aan bij met ons verantwoorde beleggingsbeleid. Het doel van ons beleggingsbeleid is om financieel en maatschappelijk rendement te behalen. Want wij zijn ervan overtuigd dat financieel rendement en maatschappelijk rendement heel goed samen kunnen gaan. ACTIAM verzorgt de beleggingen voor Zwitserleven. We hebben voor dit webinar twee experts van ACTIAM uitgenodigd om u een update te geven.

  • Update van de financiële markten door Corné van Zeijl, Strategist & Beleggingsexpert van ACTIAM.
  • Resultaten en vooruitblik van ons verantwoord beleggingsbeleid door Dennis van der Putten, Head of ESG Research bij ACTIAM.
  • Ontwikkelingen bij Zwitserleven op het gebied van beleggen door Peter Ronteltap, Manager Marketing & Products bij Zwitserleven.

Uiteraard is er ook ruimte voor vragen en feedback. Dit webinar is ook interessant voor werkgevers. U kunt de inschrijflink doorsturen naar uw relaties. Zo bent u - heel eenvoudig vanaf uw eigen werkplek - helemaal up to date als het gaat om beleggen bij Zwitserleven.

Hoe werkt het?

U kunt zich hier inschrijven voor het webinar. Heeft u vragen over het webinar, neem dan contact op met Marije Romeijn, marije.romeijn@zwitserleven.nl of 06-23 89 63 44.

We ontmoeten u graag virtueel tijdens ons webinar!