Zwitserleven doet weer mee aan de Pensioen 3Daagse.

Op 1, 2 en 3 november is de Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van Wijzer in Geldzaken en het Ministerie van Financiën. Ruim 40 bedrijven bundelen hun krachten om tijdens deze dagen de consument pensioenbewuster te maken. Zwitserleven vindt dit een uitstekend initiatief! Daarom organiseren we de PensioenAvond.


PensioenAvond

Op woensdag 2 november organiseren we de bekende PensioenAvond voor relaties van Zwitserleven. Rolina von Hebel en Marcel Jansen van Zwitserleven vertellen over de verandering in pensioenland en over de pensioenkeuzes die straks kunnen worden gemaakt. Het gaat om algemene informatie over pensioen. Van advisering is geen sprake. In het tweede deel van de avond geeft Dennis van der Laan, manager van verschillende topsporters, een kijkje in de keuken van topsporters. Welke parallellen zijn te trekken tussen een carrière van werknemers en die van topsporters? Ook zij hebben vaak een loopbaan bij verschillende clubs / werkgevers. Ze moeten keuzes maken om bij te leren of te specialiseren. Denk aan Dafne Schippers, die voor specialisatie koos. Hoe gaan zij om met nieuwe technologische ontwikkelingen? Hoe blijven zij aan de top? En hoelang? Want ook topsporters gaan met pensioen. Op een creatieve en humoristische wijze wordt u meegenomen in zijn persoonlijke verhaal over de helden van nu en van jaren geleden.


Uw relaties ontvangen een uitnodiging

Binnenkort ontvangen deelnemers vanaf 60 jaar met een pensioenregeling bij Zwitserleven een uitnodiging voor de PensioenAvond. We respecteren hierbij de afspraken die we met u als adviseur hebben gemaakt. Vooraf informeren we de werkgevers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden van buiten Zwitserleven zich inschrijven. Via social media en in de lokale pers brengen we de PensioenAvond onder de aandacht.


Meer informatie?

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon van Zwitserleven