Raad van Bestuur VIVAT op volle sterkte.

VIVAT heeft met ingang van 11 april Wendy de Ruiter-Lörx en Jeroen Potjes voorgedragen als respectievelijk Chief Commercial Officer (CCO) en Chief Operations Officer (COO). Dat betekent dat - na de aanstelling van Ron van Oijen als CEO op 14 maart jl. - de Raad van Bestuur van VIVAT op volle sterkte is. Albert Bakker neemt in goed overleg afscheid als lid van de Raad van Bestuur. Albert vervulde het afgelopen jaar de rol als bestuurslid ad interim.

Wendy de Ruiter-Lörx is een goede bekende van VIVAT. Sinds 2012 is zij werkzaam bij Reaal, waarvan sinds 2014 in de rol als directeur Reaal Leven en Hypotheken. Jeroen Potjes is sinds 2015 werkzaam bij de Anbang Group als adviseur en directielid van Anbang Belgium Holdings. In die hoedanigheid kent hij VIVAT als organisatie. Eerder werkte hij gedurende 23 jaar bij ING Verzekeringen / NN Groep in verschillende functies, waaronder in Azië.

Deze benoemingen vinden plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de toezichthouders. Ook is de ondernemingsraad om advies gevraagd. VIVAT bestaat uit de merken Zwitserleven, Reaal en ACTIAM. 

Lees hier het persbericht over de benoemingen.