Naar 2017! Verlengingsvoorstellen voor beschikbare premieregelingen.

Vanaf deze week zetten we ook de verlengingsvoorstellen voor Zwitserleven Nu Pensioen Plus! en Zwitserleven Exclusief Pensioen online voor u klaar. Het kan zijn dat u niet meteen voor alle werkgevers een voorstel ziet. Dit komt omdat we de voorstellen gefaseerd klaarzetten. Heeft u met uw contactpersoon afspraken gemaakt over een verlenging? Dan houden we hier uiteraard rekening mee. U ontvangt een e-mail zodra er nieuwe voorstellen klaar staan. Een volledig overzicht van uw te verlengen portefeuille 2017 en of er een voorstel beschikbaar is, ziet u hier onder inlog adviseur. Het overzicht werken we wekelijks bij. We laten de werkgever ook weten dat het voorstel klaarstaat.

Zwitserleven Nu Pensioen Plus!


Met Zwitserleven Nu Pensioen Plus! brengen we beleggen en garanties bij elkaar. Werknemers kunnen kiezen voor meer zekerheid en duidelijkheid over de hoogte van pensioen met de ZekerheidZwitch. Doorbeleggen na pensioendatum is mogelijk.

Het Zwitserleven Nu Pensioen Plus! is ook op andere punten verbeterd. Zo zijn bijvoorbeeld de mogelijkheden voor het nabestaandenpensioen uitgebreid en kan een arbeidsongeschiktheidspensioen meeverzekerd worden. Ook zijn de juridische documenten herschreven. De uitvoeringsovereenkomst en het pensioenreglement hebben een nieuwe structuur en zijn korter en begrijpelijker geworden! Vanaf begin november zijn deze documenten voor u online beschikbaar. U vindt hier in een overzicht de belangrijkste wijzigingen en de tarieven per 1 januari 2017.

Zelf een offerte maken?


We zetten de offerte voor u klaar. Wilt u de offerte voor het Zwitserleven Nu Pensioen Plus! aanpassen? Of wilt u voor een nieuwe klant een offerte maken? Dan kunt dat in de meeste gevallen doen op mijnpensioen.zwitserleven.nl. Voor het maken van een voorbeeld berekening voor een deelnemer met de ZekerheidZwitch, komt binnenkort een rekentool beschikbaar. U ontvangt hierover nog een bericht.

Zwitserleven Exclusief Pensioen


Vanaf 1 januari 2017 gelden nieuwe tarieven voor het Zwitserleven Exclusief Pensioen. U vindt hier de veranderingen in een overzicht. De veranderingen gelden voor de contracten die verlengen en nieuwe klanten. U kunt vanaf nu ook zelf offertes maken met de nieuwe tarieven op mijnpensioen.zwitserleven.nl. Vanaf begin oktober zijn de juridische documenten beschikbaar.

Planning


De voorstellen voor de beschikbare premie verlengingen staan uiterlijk 1 november op uw portaal. In juli zijn we gestart met de verlengingsvoorstellen voor i-Pensioen Middelloon. We verwachten dat we eind september alle i-Pensioen verlengingsvoorstellen op uw portaal hebben gezet. Ook zorgen we ervoor dat vanaf volgende week gegevens voor een voorstel voor Zwitserleven Nu Pensioen Plus! klaar staan. We laten u weten wanneer de gegevens voor alle regelingen klaar staan.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw contactpersoon.