Naar 2017: belangrijke informatie over uw pensioenregeling.

Het moment is aangebroken om aan de slag te gaan met de contracten die verlengen in 2017. Binnenkort ontvangt u een brief met uitgebreide informatie over deze contracten. U leest dan alles over onze aanpak om de pensioenregelingen bij Zwitserleven klaar te maken voor de toekomst. In dit bericht leest u wat u kunt verwachten.

Zwitserleven Nu Pensioen Plus!

De toekomst vraagt om nieuwe oplossingen. We moeten anders omgaan met ons pensioen. Daarom introduceren we Zwitserleven Nu Pensioen Plus! met de innovatieve ZekerheidZwitch. Hiermee brengen we beleggen en garanties bij elkaar. Werknemers kunnen kiezen voor meer zekerheid en duidelijkheid over de hoogte van zijn pensioen. Met de ZekerheidZwitch is Zwitserleven Nu Pensioen Plus! ook klaar voor de toekomst. Doorbeleggen na pensioendatum is ook mogelijk.

Zorgeloos verlengen van pensioenregeling

Bij het verlengen van een regeling komt veel kijken. De administratie moet bijvoorbeeld goed geregeld worden. We helpen graag! We maken vooraf duidelijke afspraken over de administratie van uw nieuwe en oude contract. Zo weet u precies wanneer u wat van ons kan verwachten.

Alle informatie en portefeuille overzicht op een speciale website: naar 2017

Binnenkort is onze website met alle informatie over verlengingen voor u beschikbaar. U vindt er de contracten in uw Zwitserleven portefeuille die in 2017 verlengen. Meer informatie over onze producten en altijd een actueel overzicht van wat u de komende periode van ons kunt verwachten.

De planning op hoofdlijnen

  • U ontvangt binnenkort een brief met meer informatie.
  • Eind juni ontvangen werkgevers informatie over de verlengingen. Wij verwijzen naar u voor advies. U ontvangt hiervan een kopie.
  • Vanaf augustus ontvangt u de verlengingsvoorstellen.

Meer informatie

Meer informatie vindt u binnenkort op de speciale website. Heeft u vragen? Neem dan neem contact op met uw relatiemanager.