Zwitserleven Overlijdens-risicoverzekering in top 3.

Sinds begin dit jaar biedt Zwitserleven ook een particuliere overlijdensrisicoverzekering (ORV) aan. De Zwitserleven ORV is eenvoudig online af te sluiten. Zowel rechtstreeks als via u als adviseur.

Verbeterde prijs
Het tarief van onze ORV is nu sterk verbeterd. Vooral voor 40-plussers is dit interessant: de prijsdaling kan oplopen tot 15%. Hiermee staan we nu bijna altijd in de top 3 van de vergelijkingssites.

Samenwerking Zwitserleven en Independer: Overlijdensrisico op maat route voor diabetici
Voor consumenten met diabetes is het vergelijken van premies voor een ORV lastig. Op vergelijkingssites worden de standaard premies getoond. Voor het aanvragen van verschillende offertes zijn meestal meerdere medische keuringen nodig.

Zwitserleven en Independer werken samen om het vergelijken en afsluiten van een ORV voor een consument met diabetes eenvoudiger te maken. De consument vult een medische vragenlijst in. Medisch Centrum Cunningham vult deze lijst aan met medische gegevens van de huisarts of specialist. En stuurt deze naar de verschillende verzekeraars. Op basis van die gegevens bepaalt de verzekeraar het risico en de premie. De consument ontvangt alle premies en voorwaarden. En kan zo een keuze voor een ORV maken. Lees hier meer.