Zwitserleven introduceert overlijdensrisicoverzekering voor particulieren.

Particulieren kunnen vanaf vandaag ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij Zwitserleven sluiten. Rechtstreeks of via de adviseur. Hiermee breiden we het particuliere assortiment uit. Eerder introduceerden we al spaarproducten.

Kenmerken van de ORV
De verzekering biedt een standaard dekking bij overlijden. Maar is wel eenvoudiger dan een gewone ORV. Verpanding, kinderdekking, premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid en koopsom zijn niet mogelijk. De prijs is scherp. Sluit de klant het product rechtstreeks via zwitserleven.nl? Dan betaalt hij naast de premie eenmalig € 95,- distributiekosten.

Online afsluiten ook voor u als adviseur
Ook u kunt de nieuwe ORV online sluiten. Op dezelfde wijze als de klant. Dit kan eenvoudig via de adviseurspagina. Er is geen verschil in prijs en product. Sluit de klant de verzekering via u? Dan betaalt hij geen eenmalige distributiekosten aan Zwitserleven.

Zwitserleven en Reaal
Het product hebben we samen met Reaal ontwikkeld. Ook voor de administratie werken we samen. Maar we presenteren het als Zwitserleven-product. Met het merk Zwitserleven bereiken we een andere doelgroep. Als adviseur merkt u wel iets van de administratie bij Reaal. U kunt uw Zwitserleven ORV-portefeuille via het Partner Portaal van Reaal bekijken. Heeft u nog geen toegang tot dit portaal? Neem dan contact op met uw accountmanager bij Zwitserleven.

Communicatie en advies
Zwitserleven geeft geen advies. Dus ook niet voor dit product. Hiervoor verwijzen we naar u als adviseur. Via onze website kunnen klanten met hun postcode een partner-adviseur van Zwitserleven vinden. De promotie van het nieuwe product gaat vooral via online marketing en vergelijkingssites.

Meer informatie over de Zwitserleven ORV vindt u op zwitserleven.nl