Verbetering Zwitserleven DGA Pensioen: nu stijgend pensioen mogelijk.

Vanaf maart kunt u al offertes maken voor het nieuwe Zwitserleven DGA Pensioen.

Afstorten eigen beheer reserve
U kunt al een koopsom offerte maken voor een pensioen om de eigen beheer reserve af te storten. Naast een gelijkblijvend pensioen is nu ook een met 1%, 2% of 3% stijgend pensioen na de ingangsdatum van de verzekering mogelijk.

Meer informatie
Lees hier meer over het Zwitserleven DGA Pensioen. Of neem dan contact op met uw accountmanager.

Duurzame principes van Zwitserleven: Rapportage 2014

Duurzaamheid zit in de kern van Zwitserleven. Daarom onderschrijven we de Principles voor Sustainable Insurance (PSI) van de Verenigde Naties. Wat zijn deze principes? En hoe brengen we deze principes in de praktijk? Op onze website leest u wat we in 2014 bereikt hebben. En onze ambities voor 2015.

PensioenEvent op 1 oktober

Donderdag 1 oktober vindt ons jaarlijks PensioenEvent plaats. We hebben op dit moment al 200 aanmeldingen. Heeft u zich al aangemeld? We ontvangen u graag in het Zendgebouw van Radio Kootwijk. Het thema van dit jaar is “Garanties in een nieuw perspectief!” Het volledige programma vindt u op de website. Keynote sprekers zijn Joris Luyendijk, Tim Burggraaf, Corné van Zeijl en Victor Lamme. In de subsessies krijgt u antwoord op praktische vragen. Bekijk het programma of meld u direct aan. We zien u graag op 1 oktober!