Precontractuele dekking stopt na 31 januari 2015.

De precontractuele dekking voor alle werkgevers met een offerte voor een Collectieve Overlijdensrisicoverzekering loopt nog tot 31 januari 2015. Hierna stopt deze dekking. Uw relatie heeft dus nog 2 weken de tijd om het overlijdensrisico en het arbeidsongeschiktheidsrisico boven de
€100.000 te verzekeren.

Welke mogelijkheden zijn er?
Collectieve Overlijdensrisicoverzekering (COV)
Voor uw relaties met een collectieve pensioenregeling staat een offerte van onze COV klaar op zwitserleven.nl/naar2015. Accepteert uw relatie deze offerte? Stuur dan voor 31 januari 2015 de getekende offerte naar uw relatiemanager.

Zwitserleven Netto Nabestaandenpensioen
We hebben in december ook het Zwitserleven Netto Nabestaandenpensioen geïntroduceerd. U kunt hier zelf eenvoudig een offerte voor maken. Heeft u een offerte aangevraagd via offertes@zwitserleven.nl? Dan ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen het voorstel. Accepteert uw relatie het voorstel? Stuur dan binnen 6 weken na de berekeningsdatum de getekende offerte naar uw relatiemanager.

We helpen u graag
Heeft uw relatie nog geen tijd gehad om over een oplossing na te denken? Of nog geen keuze gemaakt? We helpen u graag dit onder de aandacht te brengen. U kunt onderstaande tekst gebruiken bij het voorstel naar uw relaties.

Beste …(contactpersoon werkgever),

Vanaf 1 januari 2015 zijn de fiscale regels over pensioen gewijzigd. Heeft uw werknemer een fulltime inkomen boven €100.000? Dan is hij voor het gedeelte boven de €100.000 inkomen niet meer verzekerd voor het overlijdensrisico.
Wilt u dit risico verzekeren? Dan kunt u een Collectieve Overlijdensrisicoverzekering afsluiten bij Zwitserleven. Hierbij ontvangt u het voorstel van Zwitserleven. Accepteert u het voorstel voor 31 januari 2015? Dan geldt de dekking vanaf 1 januari 2015.

U kunt ook kiezen voor het Zwitserleven Netto Pensioen. Hiervoor kunnen wij een offerte voor u maken. Heeft u al een offerte voor het Zwitserleven Netto Pensioen aangevraagd? Deze is 6 weken geldig. Zorg dat u de getekende offerte op tijd naar mij terugstuurt.

Ik help u graag bij het maken van een keuze.

Meer informatie?
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager of relatiemanager.