PensioenInzicht vervangt MijnZwitserlevenPensioen.

Op MijnZwitserlevenPensioen (MZP) kunnen werknemers informatie over hun pensioen bij Zwitserleven zien. Vanaf 15 november 2015 is MZP niet meer beschikbaar. Want er is een alternatief: PensioenInzicht!

Voordelen van PensioenInzicht

  • Inloggen gaat veilig en eenvoudig met DigiD, dus geen aparte gebruikersnaam en wachtwoord nodig.
  • PensioenInzicht geeft ook inzicht in AOW en alle pensioenen bij andere werkgevers.
  • Ook zien werknemers wat er gebeurt met het pensioen als ze eerder of later stoppen met werken. Of als ze extra gaan sparen voor pensioen.

Informeren werknemers en werkgevers Werknemers ontvangen een e-mail over PensioenInzicht. En werkgevers informeren wij per brief over de verandering.

Mijnpensioen.zwitserleven blijft
Naast PensioenInzicht blijft mijnpensioen.zwitserleven.nl als online omgeving bestaan. Op mijnpensioen.zwitserleven.nl staat informatie over Zwitserleven Exclusief Pensioen, Nu Pensioen en Nu Pensioenrekening.

Onlangs is PensioenInzicht is verbeterd
Werknemers met een pensioen bij Zwitserleven kunnen voortaan ook de belangrijkste documenten in PensioenInzicht terugzien. Denk bijvoorbeeld aan het UPO, Startbrief en het Jaarlijks WaardeOverzicht. Ook kunnen deelnemers met een beleggingspolis er de beleggingswaarde zien. Lees hier het eerdere bericht.