Nieuws over verlengingen 2016.

In juli ontving u een Diginieuwz met uitgebreide informatie over contracten die in 2016 verlengen. Waar staan we nu?

Verlengingsvoorstellen
We liggen op schema met onze voorstellen voor verlenging. U kunt hier uw voorstellen bekijken. Wilt u een aangepast voorstel? Via uw persoonlijke website kunt u het voorstel eenvoudig wijzigen. Wilt u een voorstel voor een ander product? Neem dan contact op met uw contactpersoon of de offerteafdeling.

Alle informatie over verlengingen op zwitserleven.nl/naar2016
Heeft u de website al bekeken? Hier vindt u alle informatie over de verlengingen bij elkaar. Ook zijn hier uw contracten bij Zwitserleven die in 2016 verlengen te vinden. Om uw contracten te bekijken heeft u een inlogcode nodig. Deze vindt u in de brief die u eerder heeft ontvangen. Heeft u de inlogcode niet meer bij de hand? Dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager of relatiemanager.

Overstappen naar een DC regeling
De kosten voor gegarandeerde regelingen stijgen enorm. Steeds meer werkgevers overwegen over te stappen naar een DC regeling. Zwitserleven heeft oplossingen en diensten die ook in de toekomst houdbaar zijn:

  • ZwitchOptie: hiermee kunnen werkgevers flexibel overstappen naar een beschikbare premieregeling.
  • ZwitchService: begeleiding en extra service na overstappen.

Op de website vindt u onder “Pensioen van de toekomst” veel informatie die u kunt gebruiken bij begeleiding van uw relatie naar een DC regeling. Bijvoorbeeld een handig overzicht met kenmerken DB en DC, achtergrondartikelen en argumenten die u kunt gebruiken in uw gesprekken met werkgevers.

Verbeteringen in onze producten
Onze DC producten Zwitserleven Exclusief Pensioen en Nu Pensioen zijn recent verbeterd! U vindt hier in een overzicht alle veranderingen in onze tarieven en producten per 1 januari 2016. De veranderingen gelden ook voor de contracten die verlengen.