Naar 2016! Verlengingen van start.

Verlengingen 2016 is van start gegaan met de lancering van onze website zwitserleven.nl/naar2016. Hier vindt u alle informatie over contracten die in 2016 verlengen. Dit jaar is een bijzonder jaar voor werkgevers met een gegarandeerd pensioen. De kosten voor deze regelingen stijgen enorm. Zwitserleven komt daarom met innovatieve oplossingen en diensten die ook in de toekomst houdbaar zijn. Heeft u contracten die verlengen in 2016? Dan heeft u hier eerder een brief met uitgebreide informatie over ontvangen. In dit bericht leest u een samenvatting.

Zwitserleven Exclusief Pensioen en Nu Pensioen verbeterd
Per 1 januari 2016 gaan bij het Zwitserleven Exclusief Pensioen de administratiekosten omlaag. Daarnaast gaan voor beide producten de kosten voor premievrijstellen bij arbeidsongeschiktheid omlaag. En vervallen de extra maandelijkse kosten bij PensioenAanvullen.

Nieuw: Overstappen naar beschikbare premieregeling met de ZwitchOptie
De verwachting is dat door de forse kostenstijging steeds meer werkgevers met een gegarandeerd pensioen in 2016 naar een beschikbare premieregeling willen overgaan. Hier komt veel bij kijken. Voor werkgevers die meer bedenktijd nodig hebben is de ZwitchOptie ontwikkeld. Hiermee kan de werkgever flexibel en met zekerheid over een aantal kosten, over naar een beschikbare premieregeling. Daarnaast bieden we in het eerste en tweede jaar dat het contract nog in i-Pensioen Middelloon blijft een aantrekkelijke korting. In het vierde en vijfde jaar betaalt de werkgever een opslag.

Nieuw: zorgeloos overstappen ZwitchService
Voor werkgevers die overstappen van een gegarandeerd pensioen naar een beschikbare premieregeling bieden wij de nieuwe (gratis) ZwitchService. We zorgen voor een zorgeloze overgang naar de nieuwe regeling.

Alle informatie en portefeuille overzicht op een speciale website: naar2016
Op deze website heeft u altijd een actueel overzicht van wat u de komende periode van ons kunt verwachten. Ook vindt u er de contracten in uw Zwitserleven portefeuille die in 2016 verlengen. De inlogcode voor deze website staat in de brief die u eerder heeft ontvangen. U kunt ook contact opnemen met uw accountmanager of relatiemanager.