Kent u alle mogelijkheden van uw persoonlijke website?

Speciaal voor onze relaties hebben we een website mijnpensioen.zwitserleven.nl geïntroduceerd. Hier kunt u uw beleggingspensioenen bekijken, beheren en wijzigen. Ook het maken van offertes voor Zwitserleven Exclusief Pensioen en Zwitserleven Nu Pensioen en Nu Pensioen Rekening gaat volledig online. Voor werkgevers en werknemers is de website ook beschikbaar. 

We luisteren naar u
We willen onze dienstverlening en systemen steeds verbeteren. Daarom zijn we blij met de reacties op en vragen over de website. Zo is de ‘meekijkfunctie’ opgenomen. U, of de werkgever, kunt de persoonlijke pagina van de werknemer op mijnpensioen.zwitserleven.nl bekijken.

Pensioencursus voor werkgevers
In april organiseren wij een drietal cursussen voor werkgevers. De cursus is bedoeld voor de persoon die zich bezighoudt met de administratie van de pensioenregeling. Tijdens de cursus worden pensioenactualiteiten besproken. Zoals Witteveen 2015 en de verschuiving van de AOW leeftijd. We behandelen een aantal basis pensioen onderwerpen en een aantal veel voorkomende mutaties. Wij geven geen advies.

We schrijven werkgevers aan die in het tweede jaar van het contract zitten. De uitnodiging wordt in de eerste week van maart verzonden. Uiteraard houden wij ons aan afspraken die gemaakt zijn over rechtstreekse benadering. Wilt u weten welke relaties wij aanschrijven? Neem dan contact op met uw relatiemanager.

Uiteraard bent u van harte welkom om samen met uw relatie te komen. De cursussen worden door relatiemanagers gegeven in ons kantoor in Amstelveen op 7, 9 en 14 april.

Bekijk het programma

Handig overzicht voor de adviseur
We zijn open en duidelijk over onze activiteiten. Daarom hebben we een handig overzicht gemaakt op het adviseur gedeelte op zwitserleven.nl/adviseur. Hier vindt u nu nog meer nuttige informatie, zoals:

  • onze evenementenkalender
  • automatisch het laatste Update artikel
  • onze diensten
  • eenvoudige juridische wijzigingen online doorgeven
  • klantenservice en contact