Alle offertes maken via zwitserleven.nl. De gescheiden DGA, een complex vraagstuk.

Vanaf 18 april 2015 kunt u via zwitserleven.nl/adviseur ook offertes maken voor i-Pensioen, DGA Pensioen en Direct Ingaand Pensioen. Hierdoor kunt u op één 1 plek direct alle offertes van onze producten maken, bekijken en wijzigen. Wel zo eenvoudig en overzichtelijk.

Eenvoudig inloggen
Vanaf 18 april logt u in bij i-Software met dezelfde inlogcode die u gebruikt voor mijnpensioen.zwitserleven.nl. Via de button “Mijn Kantoor” op mijnpensioen.zwitserleven.nl kan de hoofdgebruiker meerdere gebruikers binnen uw kantoor toevoegen.
Heeft uw kantoor nog geen hoofdgebruiker? Uw kantoor ontvangt deze week per post informatie om een hoofdgebruiker te registreren.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager of met de Helpdesk Intermediair via telefoonnummer (072) 519 49 94.

De gescheiden DGA, een complex vraagstuk

De financiële afwikkeling van een ‘gewone’ echtscheiding is vaak al problematisch, maar bij een DGA spelen aanvullende factoren een rol die de scheiding nog complexer maken. En al helemaal als de pensioenopbouw in eigen beheer plaatsvindt. Maurice Bouwens van Fiscale Zaken schreef er een artikel over in Update. In dit artikel staat hij stil bij de fiscale gevolgen van de echtscheiding. Een goed artikel dat past bij de oplossingen die wij sinds kort voor de DGA in ons assortiment hebben. Update wordt verstuurd naar ruim 6.300 abonnees. Lees het artikel.